NIEUWSArtSound

ArtSound introduceert de PWR05 portable speaker

Redactie Hifi.nl | 20 januari 2021 | ArtSound

Portable audio is een marktsegment waar steeds meer merken ook bij willen horen. ArtSound kon dus niet achterblijven en lanceert met de PWR05 meteen een krachtige uitvoering; met vier ingebouwde drivers bouwt deze draagbare bluetooth speaker een vermogen op van maar liefst 150 Watt.

"De ingebouwde woofers staan garant voor een ongekend warm luisterplezier", aldus de fabrikant. "Hiermee bereikt de speaker een ongekend frequentiebereik in zijn prijsklasse. Diepe bassen strelen je oor, terwijl de tweeter voor elk detail zorgt. Dankzij de handige draagriem neem je hem overal mee naartoe."

De PRW05 is multifunctioneel. De speaker laadt namelijk je smartphone op terwijl je muziek speelt, en je kunt er bovendien ook andere bronnen op kwijt. De autonomie van de batterij levert je volgens de specificaties zo'n tien uur speeltijd op. Heb je er aan eentje niet genoeg, dan kan je hem draadloos koppelen met een tweede exemplaar via de ingebouwde TWS (true wireless) technologie voor stereoweergave.

"De PWR05 is ideaal voor elke keuken, terras, clubhuis... Een must-have voor elke muziekliefhebber!" De ArtSound PWR05 is verkrijgbaar bij ArtSound-dealers voor de adviesverkoopprijs van 199 euro.


MERK

EDITORS' CHOICE