NIEUWSOmera

Omera is distributeur voor Amphion in Nederland

Omera Hifi & Streaming Media gaat voor heel Nederland de distributie verzorgen voor de producten van de Finse luidsprekerfabrikant Amphion. De strak ontworpen luidsprekers van Amphion zijn verdeeld over drie productlijnen. In het portfolio bevinden zich ook twee centerluidsprekers dus de liefhebber kan een meerkanaals opstelling bouwen. 

Amphion: luidsprekers uit Finland

Eigenaar Ruud Moerman van het in Vlaardingen gevestigde Omera is dolenthousiast “Ik heb altijd een zwak gehad voor de prachtige speakers van dit kwaliteitsmerk. Vijftien jaar geleden zag en hoorde ik ze voor het eerst en ik was toen al onder de indruk van de bouwkwaliteit en het gedetailleerde, precieze geluid. De afwerking is alleen nog maar beter geworden. Dus toen zich deze kans voordeed, heb ik hem met beide handen aangegrepen. Ik heb er echt zin in om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met deze prachtige Finse high end speakers,” aldus Moerman.

Amphion: drie productlijnen

Als eerste noemt Omera de Helium-serie, die al begint bij 750 euro voor een set fraaie compacte monitoren, oplopend tot de indrukwekkende Helium 520 vloerstaanders met een vanaf-prijs van 2.200 euro per  set. Deze luidsprekers klinken precies zoals ze er uit zien: fris, open en modern.

De Argon-serie start met de Argon 0, een zeer compacte luidspreker met high end ambities. De Argon1 is in deze serie een wel bijzonder indrukwekkende variant: sierlijk en compact, maar met een verbluffende soundstage die veel grotere en duurdere luidsprekers naar de kroon steekt. De Argon1 is ook nog verrassend aangenaam geprijsd: de vanaf-prijs bedraagt 1.350 euro voor een set. Deze serie loopt door naar de Argon 7 LS, een overweldigende vloerstaander met een vanaf-prijs van 4.500 euro de set.

Zowel de Helium- als de Argon-serie zijn ook geschikt voor surround opstellingen. Het assortiment omvat immers ook twee centerluidsprekers.

Het vlaggenschip van Amphion is de Krypton 3. Hier komen decennia van kennis en ervaring in een luidspreker die het predikaat ultieme high end verdient. Dit is een luidspreker voor de meest veeleisende liefhebbers die alleen met het allerbeste genoegen nemen. Absolute topklasse in het high end segment, met een vanaf-prijs van 16.000 euro de set.

Overigens, Omera Hifi & Streaming Media is op zoek naar dealers die samen met hen dit prachtige merk willen vertegenwoordigen in Nederland. Interesse? Stuur een e-mail naar info@omera.nl.

Meer weten? Kijk dan op de website van Amphion of de website van Omera Hifi & Streaming Media.

 

 

 

 


EDITORS' CHOICE