NIEUWSSamsung

ThuisTesters gezocht: Samsung Cinematic Q-series soundbar HW-Q950T

Onze eigen review van de Samsung HW-Q950T soundbar is enkele weken geleden al verschenen. Omdat het een model uit de Cinematic Q-series betreft, hebben we die test uiteraard door Quintijn laten doen. Zijn bevindingen zijn dus reeds online te vindenmaar we horen ook graag weer van jullie! Meld je daarom onderaan deze pagina aan als panellid voor een thuistest, dan kun jij mogelijk zelf met een reviewexemplaar aan de slag. Je review verschijnt vervolgens op HIFI.NL, om je ervaringen met alle lezers te kunnen delen. 

SAMSUNG Cinematic Q-series soundbar HW-Q950T

De Samsung HW-Q950T is een 9.1.4-kanaals soundbar met kamervullend geluid, die dankzij een speciale subwoofer en 4 up-firing speakers serieus audiogeweld levert. De set biedt een vermogen van 546 Watt uit 20 speakerunits. De twee draadloze achterluidsprekers creëren een surround-geluid voor de echte home cinema ervaring, terwijl er aan boord van de HW-Q950T ondersteuning is voor zowel Dolby Atmos- als DTS: X-technologie. De HW-Q950T ondersteunt HDR10-inhoud en kan inhoud draadloos afspelen via WLAN of Bluetooth. Het eenvoudige ontwerp is tijdloos en past in elke inrichting. De Samsung soundbar en TV bedien je met de One Remote afstandsbediening. Lees meer over alle mogelijkheden op de website van Samsung.

 

Samsung HW-Q950T lezerspanel

Wat houdt onze actie in? We zoeken drie lezers die de volledige set van Samsung – de '950' bestaat uit een soundbar, een subwoofer en twee achterkanalen – zelf eens een paar weken aan de tand willen voelen en daar een user review over willen schrijven. Het enige wat je dan nu hoeft te doen, is onderstaand je gegevens achterlaten, en natuurlijk even te laten weten waarom jij graag met deze home cinema set aan de slag gaat.

Op maandag 8 februari zullen we drie deelnemers selecteren en met Samsung in contact brengen. Vervolgens mogen zij er een paar weken gebruik van maken, om afsluitend de ervaringen op te tekenen in een review die we op HIFI.NL gaan publiceren, alvorens Samsung de ophaalservice weer inschakelt voor de retourzending.

Het formulier is gesloten, de geselecteerde deelnemers hebben bericht gehad. Dank voor het meedoen!


EDITORS' CHOICE