NIEUWSAudes

City Audio Trade brengt ThivanLabs en Audes naar de Benelux

Redactie Hifi.nl | 09 december 2020 | Audes

De Benelux is een nieuwe importeur van high end audio rijker: City Audio Trade in Delden. Het jonge audiobedrijf van Wim Noppers en Doenja Nijhuis is sinds 1 oktober actief en brengt de merken Audes en ThivanLabs naar onze markt. De eerste dealers zijn My-Fi in Zwolle en Novus Audio in Kampen. 

Wim Noppers, audioman in hart en nieren, en Doenja Nijhuis, theater vakvrouw met een enorme dosis “livemuziek-ervaring”, hebben beiden een enorme passie voor muziek en muziekweergave op het allerhoogste niveau. Deze passie is het fundament van City Audio Trade.

ThivanLabs

ThivanLabs is een toonaangevende Vietnamese fabrikant op het gebied van research, ontwerp en productie van buizenversterkers, luidsprekers en DA-converters. 

"De producten van ThivanLabs scoren wereldwijd zeer hoog en vinden via de betere audiowinkels hun weg naar de consument. In Europa, met name in Duitsland getuige de vele goede tests, heeft ThivanLabs in korte tijd een enorme naamsbekendheid verworven", vertelt Wim. 

Uit pure passie voor muziek hebben de twee ingenieurs Thi Hoang Nguyen en Van Anh Nguyen (Thi & Van), afgestudeerd aan de Electric and Electronic Faculteit van Ho Chi Minh City University of Technologies, ThivanLabs opgericht in 2008. "Alle producten van ThivanLabs worden ontworpen en geproduceerd om zich te kunnen meten met audioapparatuur van het allerhoogste niveau, met als doel u thuis een magnifieke “live” beleving van uw favoriete muziek te geven. Er wordt zeer veel waarde gehecht aan kwaliteit en vormgeving, elk product heeft dan ook een sublieme afwerking."

Audes

"Ook de Power Conditioners van Audes zijn van absolute topklasse en kunnen zich meten met de allerbesten." Deze conditioners, maar ook de luidprekers van Audes, zijn belangrijke producten in het City Audio Trade assortiment. "Enorme toename van dynamiek, meer detail, meer lucht om de instrumenten, voller en warmer, zijn zo enkele superlatieven."

Kijk voor meer informatie op de website: www.cityaudiotrade.com

MERK

EDITORS' CHOICE