NIEUWS

HIFI Powerbuy: 24 maanden TIDAL voor slechts 200 euro


Redactie Hifi.nl | 20 november 2020

Goed nieuws! We hebben bericht van Tidal dat ze akkoord zijn op ons voorstel om een HIFI Powerbuy te gaan organiseren om de prijs van een abonnement stevig te kunnen drukken. Als we samen met onze lezers een collectief kunnen vormen om zodoende een groot aantal abonnementen af te sluiten, kunnen we de prijs voor iedereen heel laag krijgen. Als dat lukt en je vervolgens via HIFI.NL besluit een Tidal abonnement te nemen óf je huidige abonnement te verlengen, dan betaal je voor 24 maanden slechts 200 euro in plaats van de reguliere prijs van 480 euro. 

Op deze pagina kun je aangeven of je aan de HIFI Powerbuy mee wil doen. Let wel, we brengen geen interesse in kaart, maar zijn uitsluitend op zoek naar deelnemers die daadwerkelijk het abonnement af willen nemen. Als we voldoende deelnemers hebben bereikt, wordt je deelname omgezet in een bevestiging. De aankoop bedraagt (dan) een vaste prijs van 200 euro (inclusief BTW) per deelnemer per abonnement. HIFI.NL neemt bij Tidal de abonnementen af en zal de unieke codes aan de kopende deelnemers doen toekomen zodra beschikbaar. Jezelf aanmelden betekent dus dat je daadwerkelijk tot aanschaf van het abonnement overgaat. Wij zorgen aan onze kant dat we in dat geval de ondergrens bereikt hebben om op 200 euro uit te komen.

Voornaam: *
Achternaam: *
E-mail: *

 

Zodra wij de ondergrens van het benodigde aantal deelnemers hebben bereikt, kunnen we de deal met TIDAL maken en iedereen die zich ingeschreven heeft de beoogde prijs bieden middels aankoop in onze webshop.

*UPDATE zaterdag 16.00 uur: deze actie is nog nét geen 48 uur live, maar het lijkt erop dat we de ondergrens (in aantal inschrijvingen) in de loop van vandaag al gaan bereiken(!). Dat betekent dat we in de komende week al contact op zullen nemen over de lancering van de webshop en de verdere invulling van de administratie.

HIFI Powerbuy: tweejarig TIDAL HiFi abonnement

De HIFI Powerbuy heeft betrekking op 24 maanden TIDAL HiFi ter waarde van 480 euro, die we vanuit deze collectieve actie voor slechts 200 euro rond kunnen krijgen. Een serieuze aanbieding die je toegang verschaft tot de gehele TIDAL muziekcatalogus in de hoogste resolutie, inclusief TIDAL Master! Je betaalt dan omgerekend twee jaar lang geen € 19,99 per maand maar slechts € 8,34. 

TIDAL is de enige streaming provider die MQA materiaal in de toch al uitgebreide catalogus opgenomen heeft. Sterker nog, zeer recentelijk is de MQA Master catalogus met nog eens miljoenen tracks uitgebreid met materiaal afkomstig van de Warner Music Group. Bovendien kun je als TIDAL HiFi-abonnee gebruik maken van TIDAL Connect om direct vanaf een smartphone of andere mobiel device alle TIDAL content, inclusief de Master catalogus, bit-perfect naar een bron te sturen. De lijst van geschikte bronnen is groeiende en bevat nu al merken als Bluesound, Cambridge Audio, DALI, iFi, KEF, Lyngdorf en NAD.

Wist je trouwens dat TIDAL op een computer (Mac en PC) en tablet of smartphone (iOS en Android) geheel zelfstandig de eerste unfold en deblurring van MQA voor z’n rekening neemt? Dus je kunt gelijk van de voordelen van MQA weergave genieten. Heb je een MQA DAC? Berg je maar!

Wil je optimaal kunnen genieten van een bijna eindeloze lijst van de meest uiteenlopende muzieksoorten voor een prijs die uniek is in de markt? Meld je dan bovenstaand aan voor de Powerbuy door je e-mail adres en telefoonnummer te vermelden en het vinkje te plaatsen voor akkoord. Dat is voldoende om u in te schrijven en gebruik te maken* van een eenmalige korting van maar liefst 280 euro op een tweejarig TIDAL HiFi abonnement!

Al TIDAL abonnee? Dan kun je met de code eenvoudig 24 maanden upgraden. Maak gebruik van deze unieke kans om voor je favoriete muziek(dienst) de komende twee jaar slechts 200 euro te betalen in plaats van € 480!

EDITORS' CHOICE