AVtunes breidt assortiment van meubels van NorStone uit

NorStone Design audio en TV meubels kenmerken zich door eenvoud en functionaliteit, waarbij design zeker niet uit het oog verloren is. Het is een Frans merk dat al ruim 15 jaar met succes de meest basic meubels ontwerpt voor audio en videoapparatuur in huis. “We hebben al een paar nieuwe producten van NorStone mogen ontvangen ter uitbreiding van de line up van meubels en luidsprekerstands en er zullen er komende maand en januari nog een paar volgen,” aldus importeur AVtunes.

NorStone: meubels en andere accessoires

NorStone is een Frans merk dat zijn sporen ondertussen al verdiend heeft in de Nederlandse audio-video meubelbranche. De producten van NorStone worden sedert vijftien jaar met veel plezier geïmporteerd door AVtunes en gedistribueerd onder de betere audio (web)winkels.

Het merk heeft de afgelopen vijftien jaar niet stil gestaan. Het portfolio behelst nu niet alleen audiomeubels en luidsprekerstands, maar ook kabels en allerhande accessoires. Er zijn ook een aantal noviteiten te melden. De Epur lijn van NorStone in doorzichtig glas krijgt aanvulling van zwarte uitvoeringen. Dit geldt dus voor de Epur 3 en 4 en de Epur luidspreker stands. Prijzen zijn identiek aan de transparante modellen en ze zijn per direct leverbaar.

De Stylum reeks luidspreker standaarden vindt uitbreiding in een solide Square model voor de zwaardere en grotere monitoren en krijgt een vriendelijke verkoopprijs van 299 euro per paar. De bovenplaat van de stand heeft een speciale dempinglaag voor een stevig contact met de speaker. De stands worden compleet geleverd met spikes.

NorStone Slender

Om verder in te spelen op de vraag naar hoogwaardige maar betaalbare audiomeubels komt NorStone met de Slender, een fraai vormgegeven en goed ontkoppelt meubel. Wel heel stevig, maar niet fors, aldus AVtunes. De half doorzichtige glazen platen liggen op een anti vibratie PVC strip, verwerkt in een metalen kruisvorm. Eén schap kan tot vijftig kilogram gewicht dragen. Het meubel zelf weegt 34 kilogram. De Slender wordt gebracht in een Metal Gun grijze afwerking en gaat 699 euro kosten.

NorStone Vintage Stand

Voor een nieuwe retro monitor speaker van de Franse luidsprekerbouwer Elipson is een ouderwetse lage stand ontwikkeld in een satijn zwart gespoten metaal buisframe. De nieuwe Vintage Stand is 19 centimeter hoog en kan uiteraard ook gebruikt worden voor luidsprekers van andere merken. De stands gaan over de toonbank voor 199 euro per paar.

NorStone Jura Spades

NorStone staat al bekend om zijn fijne bananen stekkers om luidsprekerkabels mee af te werken. Nu zijn er ook Spades voor bevestiging onder de connectoren van de speakers. Ze kosten 49 euro per vier stuks.

Meer weten? Kijk dan op de website van AVtunes.


 

 

MERK

EDITORS' CHOICE