NIEUWSMy Sonic Lab

Cartridges van My Sonic Lab nu verkrijgbaar via Actual Hifi

De in Brussel gevestigde distributeur Actual HiFi laat ons vandaag weten dat zij het Japanse cartridge-merk My Sonic Lab aan hun portfolio hebben toegevoegd. We delen bij dezen het persbericht.

"Na het ontwerpen van phono-cartridges voor gerespecteerde merken, richtte meester-cartridge-maker Mr. Yoshio Matsudaira My Sonic Lab op met als doel het ultieme assortiment cartridges te ontwerpen. Zijn unieke high flux / high permeability core material is een van de weinige echte doorbraken in het ontwerp van cartridges in de afgelopen vijftig jaar. Het geluid van My Sonic Lab-cartridges is het resultaat van de zoektocht naar een natuurlijke reproductie door signaalverlies, interne vervorming en fasevervorming tot een minimum te beperken. De core stelt My Sonic Lab in staat om minder spoelwikkelingen te gebruiken dan andere MC cartridges, waardoor vervormingen tot een minimum worden beperkt, zonder de signaaluitvoer op te offeren."

"De zeer efficiënte benadering van My Sonic Lab resulteert in een breed dynamisch bereik, natuurlijke details, helderheid, lage vervorming en een hoge signaal-ruisverhouding. Een belangrijke reden voor het signatuur van de cartridges is het ethos of de herkomst van de maker. Cartridges maken die dit prestatieniveau halen, is alleen mogelijk met ervaring en talent. Voordat hij My Sonic Lab oprichtte, werkte Yoshio samen met Yoshiaki Sugano en speelde hij een belangrijke rol bij de ontwikkeling van de originele Koetsu Onyx-cartridge. In het begin van zijn carrière, terwijl Matsudaira-san met Sugano werkte, ontwierp hij ook een cartridge voor Luxman, en zo ontmoette hij Miura-san. Ze ontwikkelden een hechte relatie die vele jaren later ertoe leidde dat Matsudaira cartridges voor AirTight ontwierp en produceerde. In 2004, na drie decennia ontwerpen en bouwen van MC's voor bijna elke Japanse fabrikant, startte Matsudaira My Sonic Lab. Tot op de dag van vandaag doet hij nog steeds OEM /ODM voor vele Japanse topmerken."

My Sonic Lab-cartridges zijn verkrijgbaar bij zorgvuldig geselecteerde high-end dealers. Voor meer informatie kun je terecht bij importeur Actual HiFi.

MERK

EDITORS' CHOICE