CrystalConnect is de nieuwe naam van Crystal Cable

Het Nederlandse kabelbedrijf Crystal Cable gaat zijn merknaam veranderen. Vanaf 1 december 2020 gaat het bedrijf verder als CrystalConnect. “Met de merknaam CrystalConnect, benadrukken we precies wat onze producten doen: verbind je met muziek. In ons nieuwe logo is zowel een stemvork als een tulp verwerkt. De stemvork staat voor de puurheid van toon en muzikaliteit van onze producten, en de tulp is een symbool van esthetische schoonheid en ons Nederlandse erfgoed,” aldus Crystal Cable, herstel, CrystalConnect.

De nieuwe naam CrystalConnect weerspiegelt volgens de fabrikant de voortdurende uitbreiding van het productportfolio (kabels, elektronica en luidsprekers), dat niet alleen de elementen in een systeem met elkaar verbindt, maar ook die uiterst belangrijke link legt tussen de luisteraar en de muziek.

Het merk is geëvolueerd en bouwt verder op de kwaliteiten en prestaties van Crystal Cable. In een tijd waarin high-end audiokabels groter, zwaarder en stijver werden, creëerde Crystal Cable elegante, flexibele en verliesarme ontwerpen. Crystal Cable heeft muzikale gevoeligheden gecombineerd met geavanceerde technologie, engineering en innovatief ontwerp om een ongeëvenaarde muzikale reproductie te leveren. Die eerste producten groeiden uit tot een uitgebreide, meermaals bekroonde productfamilie, met muzikale en technische mogelijkheden die eerst een uitdaging vormden en vervolgens de maatstaf vormden voor muzikale prestaties.

Robert Winterhoff, CEO CrystalConnect: “de nieuwe merknaam en de vernieuwde identiteit weerspiegelen onze strategische richting duidelijker. Hoewel de naam en het logo zijn veranderd, kunt u er zeker van zijn dat onze kernwaarden en familiebedrijfscultuur hetzelfde blijven. We zullen de grenzen van wetenschap en technologie blijven verleggen om innovatieve audioproducten te maken die verbazingwekkende muzikale precisie combineren met een bijpassend esthetisch design.”

Veel van de bestaande bekroonde producten – zoals de succesvolle Diamond-serie, iconische Arabesque-luidsprekers en de beroemde CCI-versterker – zullen worden voortgezet onder het merk CrystalConnect. De verandering van merknaam zal volgens het bedrijf ook het begin zijn van opwindende nieuwe productlanceringen.


EDITORS' CHOICE