NIEUWS

Webstore OrangeAudio opent showroom: openingsweek vanaf 12 oktober


Redactie Hifi.nl | 05 oktober 2020

Online audiospeciaalzaak OrangeAudio, dat naast de merken Yamaha en KEF ook de eigen luidsprekers van OrangeAudio verkoopt, opent een showroom in Mijdrecht. De openingsweek vindt plaats vanaf maandag 12 oktober aanstaande.

OrangeAudio

OrangeAudio heeft er bewust voor gekozen om het aantal merken te beperken, zodat klanten 'niet overvoerd worden met een onoverzichtelijk aanbod'. Er is daarin een selectie gemaakt om het beste te bieden in zowel kwaliteit als in prijs. Naast de merken KEF en Yamaha levert OrangeAudio ook apparatuur van haar eigen merk, dat naast luidsprekers onder meer subwoofers, streamers en zelfs audio badkamerspiegels biedt. Daarnaast kun je er terecht voor inbouwoplossingen, multiroom en head-fi. Nu dus ook te beleven op een fysiek adres.

"Gedurende de week van 12 oktober organiseren wij een openingsweek voor onze hifi-winkel in het centraal gelegen Mijdrecht. Met behulp van met name de merken Yamaha, KEF en OrangeAudio bieden wij zowel aan bedrijven als ook aan particulieren tal van oplossingen. Voor particulieren zijn wij met name groot in inbouwspeakers, home cinema audio en multi-room audio."

"In onze winkel tonen wij 4 home cinema audio oplossingen. Daarnaast kan er geluisterd worden naar een groot scala aan 2.0 opstellingen. Voor alle producten bieden wij de mogelijkheid om een luisterafspraak te maken. Naast de reguliere openingstijden is het ook mogelijk om ‘s avonds en in het weekend luisterafspraken te maken."

Je vindt OrangeAudio orange-audio.com, en vanaf komende week dus ook in Mijdrecht, aan de Genieweg 4.

EDITORS' CHOICE