NIEUWSRhapsody

Franco Serblin-show bij Rhapsody op 10 oktober

Redactie Hifi.nl | 28 september 2020

Er mag weer een nieuwe Rhapsody Anderhalvemetersessie op de agenda, en wel op zaterdag 10 oktober aanstaande. De spotlight bij de Hilversumse audiospeciaalzaak staat dan – onder meer – op de Ktême van Franco Serblin, de 'extase van een ongekende muzikale ervaring'. Er staan diverse luisterblokken gepland, ieder voor maximaal 7 bezoekers in lijn met de voorzorgsmaatregelen van de Anderhalvemetersessies.

"Met fijnzinnig vakmanschap en een scherpzinnig gevoel voor innovatie ontwikkelde Franco Serblin de Ktêma. Een lijn die vanuit het verleden wordt doorgetrokken en de vernieuwingen van deze tijd integreert. Voor Franco Serblin staat centraal: de extase van een ongekende muzikale ervaring. Als een merk zulke uitgangspunten hanteert en waar weet te maken, kunnen wij niet anders dan dit merk in al zijn finesses voor jullie uitlichten. De Ktêma bewijst zich zoals een Stradivarius, als een onbetwistbare referentie."

De gastheren van Rhapsody laten deze speakers horen met de 3 Series van het Zwitserse Soulution, de Reed draaitafel met tangentiale arm, een Grimm MU1 én NAIM-streamer en nog veel meer moois.

Franco Serblin Accordo Essence

In de tweede luisterruimte komt een kleinere set te staan. "Daar laten wij de nieuwe Accordo Essence horen in combinatie met de wonderen van de Audio Analogue versterkers. Dus een echte fijnproeversshow!"

Anderhalvemetersessies: Franco Serblin

Zaterdag 10 oktober: 
09.30 - 10.30 uur
11.00 - 12.00 uur
12.30 - 13.30 uur
14.00 - 15.00 uur

Maximaal 7 personen per sessie. Aanmelden kan via de website van Rhapsody.

EDITORS' CHOICE