NIEUWSAudioExpert

AudioExpert in Den Bosch viert eerste lustrum

Rob Nijman | 16 september 2020

Audiospeciaalzaak Audioexpert in Den Bosch beleeft in 2020 zijn eerste lustrum, wat onder meer gevierd wordt met de uitgave van een jubileummagazine dat in de winkel aan de Hinthamerstraat verkrijgbaar is.

5 jaar Audioexpert

"In 2015 hebben wij – Ronnie Smits en Peter van Tuyl (op onderstaande foto resp. links en rechts)  besloten dat het tijd was om het roer om te gooien en nog verder te specialiseren in de audio. Van daaruit is Audioexpert ontstaan, met trots geopend op 1 april 2015 (nee, geen grap!) aan de Hinthamerstraat 111 in Den Bosch."

"We wilden dat allemaal net wat anders doen, door niet alleen te zeggen dat de klant belangrijk is, maar de klant ook echt op de eerste plaats te zetten. Service en dromen verwezenlijken staat daarom hoog in het vaandel bij Audioexpert. Waarbij vrijwel niets ons te gek is, of u nou een hoofdtelefoon, een kleine audioset of een huis vol met domotica, tv's en audio wil, streaming, digitaal of analoog: voor iedereen zorgen wij voor een oplossing."

In de jubileumuitgave die in de winkel te verkrijgen is, gemaakt door het team van Music Emotion kun je meer lezen over deze achtergrond. "Samen met ons team en de vele gerenommeerde merken die je in het blad kunt vinden, hebben we in de afgelopen jaren succesvol vorm kunnen geven aan Audioexpert. We zijn dan ook trots dat wij door deze manier van audio beleven en natuurlijk onze klantenkring een aantal malen op rij verkozen zijn tot 'Winnaar Beste Audio-Videozaak' van Noord-Brabant en zelfs van Nederland." 

"We gaan op voor de volgende 5 jaren in onze mooie Brabantse hoofdstad, en heten je graag welkom in onze winkel om te komen genieten van de vele mooie producten. Behalve komen bekijken zijn deze natuurlijk ook te beluisteren in onze luisterruimtes en luisterhoeken, onder het genot van een lekker kopje koffie."


EDITORS' CHOICE