Even voorstellen: audiospeciaalzaak AV Connection in Roodeschool


Rob Nijman | 31 augustus 2020

De Nederlandse hifi-liefhebber, en dan met name die in het noorden des lands, is weer een optie rijker. In het dorp Roodeschool helemaal bovenin de provincie Groningen is een nieuwe audiospeciaalzaak te vinden: AV Connection. Een hifi-winkel met een technische dienst voor reparatie van apparatuur.

AV Connection is de winkel is van Richard Meijer, een enthousiaste ondernemer die van zijn hobby zijn beroep heeft gemaakt. Hij is een groot liefhebber van hifi en heeft erg veel kennis die hij graag met zijn klanten wil delen. "Ik denk graag mee met de klant en zet zijn of haar wensen centraal", vertelt Richard, "zodat het beste resultaat wordt behaald."

Richard is bijna drie decennia actief in de branche, eerst als reparateur en later als verkoper bij Hificorner in Groningen-stad. AV Connection is al in 2013 opgericht, waarbij de diensten vanuit huis en op locatie werden verricht. Naast reparaties en installeren bij particulieren in huis waren er ook projecten zoals het voorzien van beeld en geluid in restaurants, cafés, dorpshuizen en uitvaartcentra. De volgende stap kwam nu in 2020: "Een eigen hifi-winkel, een lang gekoesterde droom."

AV Connection

AV Connection is gespecialiseerd in de betere hifi en heeft naar eigen zeggen een uitgesproken no-nonsense mentaliteit; "Of u nu op zoek bent naar de beleving van vinyl of hi-res streaming, een grote set of een compact systeem, bij ons staat uw idee hierover centraal." Naast luidsprekers, versterkers, platenspelers en andere apparatuur beschikt AV Connection ook over een luisterkamer, waar je onder het genot van een kopje koffie in alle rust naar de verschillende mogelijkheden kunt luisteren. Dat kan tijdens de reguliere openingstijden, maar ook kan een afspraak buiten de openingstijden worden gepland.

Vanuit de technische dienst kunnen nagenoeg alle merken hifi-apparatuur worden gerepareerd. Kijk voor meer informatie op de Hifind of de website: www.avconnection.nl.

EDITORS' CHOICE