NIEUWSRhapsody

Rhapsody MBL Radialstrahler-show op 12 september

Redactie Hifi.nl | 07 september 2020

De Rhapsody Anderhalvemetersessies met Estelon zijn nog maar net achter de rug of je kunt je alweer aanmelden voor de volgende show: de MBL Radialstrahler-sessies op zaterdag 12 september aanstaande.

"We vonden het wel weer eens tijd voor een show met hard core high-end-stuff. We beginnen met een exquise aanwinst in ons assortiment: de MBL 101 E MKII speakers. Deze luidsprekers zijn ontworpen en gemaakt als radialstrahler, dat wil zoveel zeggen als een speaker die zijn geluid in 3600 weergeeft. De live-ervaring die dit genereert is ongekend en een must hear voor al onze Rhapsody-muziekminnaars. Dus grijp je kans!"

MBL en Dan D'Agostino: 12 september

De relatie tussen Harry en Dan D'Agostino gaat terug tot de eerste KRELL KSA 50. Rhapsody was er dan ook als eerste bij toen Dan een nieuw bedrijf startte onder zijn eigen naam. "Al vele klanten hebben we blij weten te maken met zijn briljante versterkers."

"Voor deze show gaan we de Progression voor- en eindversterker aansluiten op de MBL 101 E MKII, een combinatie om van te smullen. Als front end hebben we de superieure MERGING+NADAC player+power+clock-trio. Voor het analoge signaal draaien we met de DOHMANN Helix 2 draaitafel met FUUGA element en de Grail phonotrap van VD HUL. Bekabeling en field elimination komt van SCHNERZINGER. In de tweede luisterruimte plaatsen we bovendien de MBL 116F speaker met Dan D’Agostino Progression integrated met SME draai-tafel, vd Hul Grail en GRIMM music player in combinatie met de The Discrete DAC van MSB.

Aanmelden voor een tijdslot kan op de website van Rhapsody.


EDITORS' CHOICE