NAD M33: kennismaken bij HOBO hifi in Amersfoort

De hagelnieuwe NAD M33 streaming smart versterker is nog niet leverbaar, maar bij HOBO hifi Amersfoort kun je exclusief persoonlijk kennis komen maken met deze met een EISA Award bekroonde high end alles-in-een oplossing uit de NAD Masters serie. "En dat is het waard, want de NAD Masters M33 biedt zoveel geluidskwaliteit en gebruiksgemakken, dat het een van de meest opzienbarende producten uit de NAD-stal is die we de laatste jaren hebben gezien (en gehoord)!"

NAD M33: grensverleggend

"Zoals het al in de HIFI.NL-recensie van de NAD M33 te lezen is, hebben we het hier over een echt grensverleggend audioproduct. Dankzij de unieke Purifi Eigentakt-versterking, de veelzijdigheid van BluOS streaming audio en niet in de laatste plaats de krachtige Dirac-kamercorrectie is de nieuwe NAD Masters versterker op zijn minst opzienbarend te noemen. De M33 is van alle gemakken voorzien, is hypermodern en laat muziek in elke ruimte optimaal klinken. Niet voor niets ontvangt de versterker nu al vele prijzen en awards!"

Personal Sessions bij HOBO hifi Amersfoort: 27 augustus t/m 3 september

Ook luisteren naar de NAD M33? In de winkel in Amersfoort ben je vanaf donderdag 27 augustus tot en met donderdag 3 september van harte welkom terecht voor een persoonlijke luistersessie van maximaal 1 uur. Het liefst doen de gastheren van HOBO dat op afspraak ("om uw en onze veiligheid te waarborgen"), dus bel of mail even op 033 - 46 10 101 of amersfoort@hobo.nl.

HOBO hifi Amersfoort
Arnhemseweg 16
3817 CH Amersfoort

EDITORS' CHOICE