NIEUWSRhapsody

Rhapsody Anderhalvemetersessies: Estelon op 29 augustus


Redactie Hifi.nl | 19 augustus 2020

Het team van Rhapsody in Hilversum organiseert op zaterdag 29 augustus aanstaande weer een aan anderhalvemetersessies, deze keer in het teken van de luidsprekers van Estelon. Voor de verdere opstelling mag je onder meer rekenen op PrimaLuna, Trafomatic, Aurender, Grimm Audio en SME.

"Estelon is één van die luidsprekerproducenten die je alleen maar kan beschrijven als wereldklasse. Ze vallen op door hun unieke en sierlijke vormgeving en al snel zou je kunnen denken dat de vorm belang-rijker is dan inhoud. Maar bij Estelon is niets minder waar, bij hen is het principe van ‘form follows function’ leidend. Het organische design is een logisch gevolg van het technische ontwerp. Wij zijn al lange tijd diep onder de indruk van de ontwerpen van Alfred Vassilkov. Wat kan je ook anders verwachten uit het land van Arvo Pärt?"

Estelon XB Diamond en Estelon YB

De show op 29 augustus draait om de Estelon XB Diamond en de kleinere Estelon YB. De Diamond zal aangestuurd worden door Trafomatic buizenversterkers, te weten de Tara reference pre-amp en de Pandora monoblokken. De MU1 van Grimm verzorgt de muziek, afgewisseld met de Synergy draaitafel van SME, terwijl ook de Discrete DAC van MSB in de set is opgenomen. De Estelon YB wordt aangesloten op de PrimaLuna EVO 400P pre-amp en de EVO 400A eindtrap. Aurender verzorgt het digitale snoepgoed, naast een Reed draaitafel met Van den Hul Grail phonostage.

De Estelon-sessies zijn zaterdag 29 augustus;

09.30 - 10.30 uur
11.00 - 12.00 uur
12.30 - 13.30 uur
14.00 - 15.00 uur

Maximaal 7 personen per sessie, aanmelden via deze link

EDITORS' CHOICE