NIEUWS

HIFI.NL lezersaanbieding voor Primephonic, streamingdienst voor klassieke muziek

Redactie Hifi.nl | 23 oktober 2020

Wil je Primephonic ontdekken? In samenwerking met HIFI.NL biedt Primephonic onze lezers nu tijdelijk een flinke korting op een abonnement.

Primephonic

Vanuit de missie om klassieke muziek van een gewisse ondergang te redden en om hun favoriete genre levend en gezond te kunnen houden, besloten drie vrienden enkele jaren geleden om het spreekwoordelijke heft in eigen handen te nemen. Primephonic was geboren, op papier in elk geval. Het doel: ’s werelds eerste toegewijde streamingdienst voor klassieke muziek. 

Na een eerste versie van Primephonic in 2017, was in 2018 de definitieve variant van de streamingdienst verkrijgbaar. In eerste instantie beschikbaar voor liefhebbers van klassieke muziek in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten, maar sinds 2019 is de app in maar liefst 154 landen te downloaden.

In een uitgebreid achtergrondartikel van Eric de Boer lees je alles over de oorsprong en het idee achter Primephonic en natuurlijk alle huidige mogelijkheden van de 'Spotify van de klassieke muziek'. Speciaal voor onze lezers is er nu een samenwerking om Primephonic 1 jaar uit te proberen met 40 procent korting. 

Ook genieten van de grootste online collectie klassieke muziek? Ontvang 40 procent korting op een jaar abonnement van Primephonic. Ga naar primephonic.com/hifi-nl en gebruik de actiecode PRIME40 (in hoofdletters).

 


EDITORS' CHOICE