PUUR Silent City verzet naar vrijdag 21 augustus

Redactie Hifi.nl | 12 augustus 2020

De gastheren van PUURavd in Oostzaan hebben gezien de tropische omstandigheden logischerwijs besloten om het event Silent City van afgelopen zaterdag 8 augustus door te schuiven naar vrijdag 21 augustus.

Silent City bij PUUR avd

‚ÄúUit de gedwongen stilte tijdens de eerste maanden van de lockdown is iets heel bijzonders ontstaan‚Ķ¬†Violiste Merel Vercammen en celliste Maya Fridman namen tijdens de lockdown ‚ÄėSilent City‚Äô op in de Nicolaikerk te Utrecht. De digitale TRPTK sessions EP bestaat uit het prachtige ‚ÄėCastillo interior‚Äô (2013) van de Letse componist Peteris Vasks (1946), vergezeld door twee wonderschone improvisaties, waarvan de laatste als startpunt Bachs Invention in E mineur (BWV 778) heeft."

"Wij zijn ontzettend verheugd dat Merel en Maya deze werken live bij ons in de showroom komen uitvoeren. Tevens zal Maya een aantal werken van de albums Red Velvet en REID ten gehore brengen. Naast het live-concert hebben wij een expositie met nieuwe werken van Claire de Vos (Amsterdam, 1971) in onze showroom."

"De toegang voor het event is gratis, en uiteraard zorgen wij voor heerlijke hapjes en drankjes. Vanwege de geldende coronamaatregelen zijn er slechts 16 plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan om van een plek verzekerd te zijn!¬†Tot dan, met muzikale groet,‚ÄĚ aldus Robert Brijde & Daan Vreeswijk.

Meer weten? Kijk dan op de website. En lees ook ons verslag van het Songs of Protest-event bij PUURavd.


EDITORS' CHOICE