NIEUWSRhapsody

MBL-sessies bij Rhapsody

Op vrijdag 26 en zaterdag 27 juni aanstaande ben je bij Rhapsody in Hilversum van harte welkom voor een show in het teken van MBL.

Je moet van tevoren wel even reserveren (zie onderaan). 

"Vaak vragen klanten ons wat wij de beste sound vonden tijdens de toonaangevende High End München-show", schrijft Harry van Dalen. "MBL staat dan meestal bij ons in de top 3. En dan volgde natuurlijk de vraag: maar waarom hebben jullie die dan niet in het assortiment? Gekscherend zeggen we dan: je kunt niet alles hebben…"

"Nu we mondjesmaat weer naar de concertzalen kunnen, zou je eigenlijk wensen om ook een live-ervaring thuis te hebben. En daar komen we met MBL heel, hèèl dichtbij. Recentelijk benaderde MBL ons voor samenwerking. Ze stuurde ons de 116F luidspreker, de Nobile N51 geïntegreerde versterker en de Nobile N31 CD-DAC met ROON end point voor streaming. We sloten alles aan en werden verrast door het gemak waarmee het systeem presteert, ongeacht of het nu om fijnbesnaard klassiek ging of volumineuze heavy rock."

De opstelling voor de MBL Experience

  • MBL 116F luidsprekers
  • MBL Nobile N51 amp
  • MBL Nobile N31 CD-DAC
  • Schnerzinger kabels en field elimination
  • SME draaitafel met Kiseki Purple Heart element en de nieuwe Grimm

Er zijn vertegenwoordigers van MBL om hun verhalen over het merk en haar producten met je te delen. Je moet wel even een datum en een tijdslot reserveren. Dat kan op deze pagina, waar je ook de tijdsblokken vindt. 


EDITORS' CHOICE