NIEUWSSamsung

Samsung The Sero: tv die 90 graden kan worden gedraaid

Elektronicareus Samsung heeft een nieuwe televisie aangekondigd genaamd The Sero. Televisies lijken allemaal op elkaar maar The Sero heeft de onderscheidende eigenschap dat hij 90 graden kan worden gedraaid. Volgens Samsung kan de gebruiker de inhoud van het scherm van zijn smartphone makkelijk overzetten naar The Sero. Uiteraard kan de gebruiker ook gewoon televisie kijken met The Sero.

Samsung The Sero: draaibaar scherm, naar keuze landscape of portrait

Samsung stelt trots dat het 's werelds eerste mobielvriendelijke tv heeft gelanceerd. De nieuwe televisie heet The Sero. Het bedrijf zegt dat de nieuwe televisie ons in staat stelt om inhoud op zoveel mogelijk manieren te bekijken door te roteren tussen horizontale en verticale oriëntaties. The Sero heeft een eigentijds marineblauw bezelontwerp.

Voor degenen die alleen een wereld vol sociale media hebben gekend, lijkt The Sero misschien de volgende logische stap. De nieuwe 43-inch 4K lifestyle-tv van het bedrijf biedt een voor mobiel geoptimaliseerde ervaring dankzij het feit dat het scherm automatisch kan draaien om mobiele inhoud te spiegelen. Deze slimme spin kan worden geactiveerd door afstandsbediening, spraakopdracht en via de SmartThings-app Obvs.

The Sero is echter meer dan een dom spiegelscherm. Ten eerste krijg je Samsung's QLED-technologie die ook 100% kleurvolume levert met meer dan een miljard kleuren en tinten. Bovendien gebruikt The Sero Smart TV AI om inhoud op te schalen naar 4K-resolutie, wat betekent dat de kijker altijd het beste detail krijgt, ongeacht de bron of inhoud, aldus Samsung. Over inhoud gesproken, je krijgt nog steeds de verschillende Smart TV-apps, waaronder Netflix, Disney +, BT Sport, Prime en meer.

Ook verpakt in het stijlvolle frame van The Sero is een 60 Watt 4.1 meerkanaals luidsprekersysteem, handig voor filmavonden of het streamen van muziek. Wie klaar is om die relaxte afspeellijst in te schakelen, kan The Sero's Portretmodus kiezen en heeft dan de beschikking over meer dan vijftig stijlvolle verticale achtergronden om de sfeer te verbeteren. Of waarom niet Ambient Mode + selecteren en The Sero nuttige informatie laten weergeven of de tv in de omgeving laten overvloeien?

De prijs voor de Benelux hebben wij nog niet vernomen, maar – louter ter indicatie – op een Engelstalige website zagen wij een prijs van 1.600 Britse ponden.


EDITORS' CHOICE