NIEUWSRhapsody

Anderhalvemetersessie bij Rhapsody in Hilversum

'Eindelijk weer showtime!', zo laat het team van Rhapsody weten. Wel volgens onze corona-spelregels en van te voren reserveren, maar op vrijdag 12 en zaterdag 13 juni ben je van harte welkom voor de eerste editie van de Rhapsody Anderhalvemetersessies.

"We gaan twee sets demonsteren. Dus je reserveert een time-slot (met in totaal max. 6 personen). Op de dag zelf kun je 10 minuten van te voren ons pand in. Er zijn dan twee sessies, elk in een andere luisterruimte. Dus halverwege het time-slot verwissel je van luisterruimte. Afsluitend praten we even bij met een kopje van onze beroemde koffie." 

Anderhalvemetersessies

In luisterruimte 1 mag je rekenen op de No 5805 gëintegreerde versterker van Mark Levinson, de GoldenEar Triton One.R vloerstaanders met ingebouwde versterkers voor het laag, en bronnen van Aurender en Thorens. Luisterruimte 2 zal in het teken staan van de Triton One (de voorloper voor de speaker in ruimte 1), Audio Analogue en AudioQuest. Bovendien is er tijdelijk een hele scherpe aanbieding op die combinatie, waar we je later deze week in het kader van een HIFI.NL zomerspecial meer over zullen vertellen. Wil je direct weten hoe dat zit, kijk dan op de website van Rhapsody. Je vindt er ook meer informatie over de tijdstippen en aanmeldmogelijkheden.


EDITORS' CHOICE