NIEUWSRhapsody

Hifi branche in coronatijden: update 6 - 'Op Afspraak'-sessies bij Rhapsody en meer

Rob Nijman | 22 april 2020

Een nieuwe update in de serie over onze branche in de huidige tijden komt vandaag uit de hoek van Rhapsody in Hilversum, waar de eerste 'Op Afspraak'-sessies een succes zijn. Ook vind je al een viertal interessante video's in het nieuwe YouTube-kanaal van de speciaalzaak, en is er nieuws vanuit partnerbedrijf Spirit Connection.

'Op Afspraak'-luistersessies

"Heerlijk, de 'Op Afspraak'-sessies lukken!", zegt Harry. Heb je zin in een kop koffie, een praatje of een lekker stukje muziek, maak dan een afspraak en wees welkom. "Het is voor ons ook even wennen geweest, vooral omdat we van die knuffelaars zijn. Maar het veilige 1,5 meter-afstandhouden in combinatie met de hygi√ęnische voorzieningen blijkt goed te werken."¬†

"Vooralsnog gaan we nog geen shows organiseren hoewel we wel plannen hebben om dit op een creatieve manier te gaan doen. Maar daarover later meer.¬†Het gaat ons nog steeds goed.¬†Wel hebben we besloten om onze voorraad wat te verminderen. Mochten er producten in onze winkel staan waarin je ge√Įnteresseerd bent, bel ons en wellicht maken we er dan een superdeal van!"

Video's van Thorens, Mark Levinson en meer

Zoals we al eerder deelden, zit het team van Rhapsody niet stil deze periode en is er inmiddels ook een YouTubekanaal opgetuigd om apparatuur in de luistervilla te bespreken en laten zien. Binnenkort vind je ze zelfs op Instagram (HIFI.NL trouwens ook), waar je onder andere muziektips (zowel vinyl als download) mag verwachten. "Dan kan Harry zijn nieuwe muziek, die hij altijd via de shows laat horen, toch met je delen!"

Onderstaand hebben we de nieuwste video over de Thorens TD1601 met automatische lift alvast gedeeld, op afspraak te beluisteren bij Rhapsody. De overige video's en alle toekomstige toevoegingen vind je hier.

Spirit Connection: gratis download

Zoals velen zullen weten, verzorgt Spirit Connection -het zusterbedrijf van¬†Rhapsody- meditatieve concerten. Frans de Rond van Sound-Liaison en Harry¬†zijn daarbij al een jaar bezig klankmeditaties te produceren. "Het is een¬†ambient klankconcept waar je als luisteraar volledig in de klanken verdwijnt, zoals je compleet kan verdwijnen in het kijken naar een landschap. Spirit Connection stelt deze ‚ÄėLand-scape of Sound‚Äô-meditatie (met als thema 'oplossen') nu gratis beschikbaar. De hoge resolutie downloads staan voor jullie klaar op de website van Frans (www.soundliaison.com)." Op zijn website vind je bovendien ook uitzonderlijk goede jazzopnames.

"Lees eerst de tekst die erbij staat en ga dan lekker luisteren via je hifiset. Enjoy!"


EDITORS' CHOICE