NIEUWSTeufel

Teufel Cage: een compromisloze headset voor gamers

“De best mogelijke gaming sound, glasheldere gesprekken, optimaal draagcomfort en zo robuust als een tank: de Teufel Cage is geen modeaccessoire, maar een hoogwaardig apparaat voor gamers met een winnaarmentaliteit. De duurzame, met stof ommantelde kabels, de solide metalen ophanging voor de oordoppen en het uiterst hoogwaardige verenstaal in de hoofdband maken de Cage tot een ongekend robuuste headset voor gamers,” aldus de Duitse fabrikant Teufel.

Teufel Cage headset: technische kenmerken in vogelvlucht 

 • een eersteklas HD-headset voor gamers met een ingebouwde USB-geluidskaart
 • een 40 mm lineaire HD-driver produceert een diep, aards basgeluid en fluweelzachte hoge klanken
 • geschikt voor pc’s en alle populaire gameconsoles
 • HD-microfoon met speciale richtingskarakteristiek voor duidelijk verstaanbare gesprekken, aan-uitknop, intelligente echo-onderdrukking met tweede microfoon
 • grote oordoppen die de oren omsluiten en ook voor brildragers geschikt zijn
 • bijzonder zachte oorkussens die makkelijk kunnen worden verwijderd om ze schoon te maken
 • indrukwekkende virtual surround sound op de pc (al naar gelang de game)
 • volumeregelknop aanwezig op de koptelefoon (alleen USB/pc)
 • multifunctionele knop voor het regelen van diverse functies (instelbaar in het Teufel Audio Center), individuele geluidsprofielen beschikbaar
 • hoogwaardig design met rood messing en aluminium, flexibel verenstaal en een extra dikke vulling
 • 3 m lange USB-kabel voor pc’s en Playstations en een 1,3 m lange jack-kabel meegeleverd
 • per direct verkrijgbaar via www.teufelaudio.nl voor een prijs van 170,00 euro

 

Teufel Cage: eersteklas geluid voor eersteklas gamers

Bij games wordt het geluid, net als bij films, vaak onderschat. Toch draagt het geluid net zozeer bij aan een totale belevenis als de steeds realistischere graphics. Dankzij het gebruik van hoogwaardige, grotere drivers zorgt Teufel ervoor dat geen enkel detail verloren gaat. Spelers horen het direct als er gevaar nadert. Virtual 7.1 surround sound op de pc draagt bij aan een optimale spelsfeer en maakt het bovendien mogelijk om de positie van de tegenstander trefzeker te bepalen. En dat kan het verschil betekenen tussen de overwinning en een nederlaag.

Teufel Cage: een HD-microfoon voor optimale communicatie

Communicatie is de sleutel tot succesvolle teamprestaties. De microfoon is volledig herzien om bij te dragen aan glashelder verstaanbare gesprekken. De richtkarakteristiek van de hoofdmicrofoon zorgt daarbij voor een optimale stemopname. Een tweede microfoon helpt met het uitfilteren van ongewenste omgevingsgeluiden en echo’s. De volledig herontworpen aansluiting van de microfoonarm waarborgt een perfecte plaatsing. De microfoon blijft daarmee uit het gezichtsveld van de speler. De balans tussen het gespreksvolume en het spelgeluid kan worden geregeld via de speciale pc-software. En het geluid van de microfoon kan naar wens worden gedempt met een schakelaar op de linker oorschelp.

Teufel Cage: optimale pasvorm en slimme functies

De grote, zachte oorschelpen en de gevoerde hoofdband zorgen ook bij lange gamesessies voor optimaal draagcomfort. Ze zijn bovendien geschikt voor brildragers. Spelers van pc-games kunnen met de gratis Teufel Audio Center software de Cage headset volledig aan hun persoonlijke voorkeuren aanpassen. Ze hebben toegang tot een equalizer, functies voor het regelen van het microfoon- en gespreksvolume en mogelijkheden voor het aanpassen van de reproductie van de virtual surround sound. Via het Teufel Audio Center kan ook een functie aan de multifunctionele knop op de rechter oorschelp worden toegewezen.

Teufel Cage: prijs en leveringsinformatie

De Cage is per direct verkrijgbaar voor een prijs van 170,00 euro via www.teufelaudio.nl.

MERK

EDITORS' CHOICE