‘Hart onder de riem’ actie van Audio TV Centrum in Eindhoven

Dealer Audio TV Centrum in Eindhoven is geopend en neemt daarbij de richtlijnen van het RIVM in acht. Bij voorkeur maakt een klant van tevoren een afspraak en de werkwijze is er nu vooral op gericht om de klant zo veilig mogelijk te kunnen helpen. Audio TV Centrum organiseert ook een actie om de medewerkers in de zorg en hulpverlening in het zonnetje te zetten. 

Audio TV Centrum: aangepast winkelen

Winkels die beeld- en geluidsapparatuur verkopen zijn veelal gewoon geopend, maar de huidige dreiging van het coronavirus dwingt ondernemers tot een gewijzigde bedrijfsvoering. Zulks geldt ook voor dealer Audio TV Centrum in Eindhoven.

“Onze winkel is gewoon open en de openingstijden zijn ongewijzigd. Uiteraard treffen we zoals iedereen wel extra maatregelen. Wilt u een bezoek brengen aan onze winkel, dan doen we dat bij voorkeur op afspraak. Zo kunnen wij het aantal bezoekers spreiden, en de contact momenten minimaliseren,” aldus Audio TV Centrum op zijn website. Medewerkers hebben de nodige instructies ontvangen. Zij wassen en/of ontsmetten regelmatig hun handen. Het PIN-apparaat, de balie en ook de in de winkel aanwezige afstandbedieningen en tablets worden dagelijks meerdere keren ontsmet.

Audio TV Centrum: ‘Hart onder de riem’ actie

Audio TV Centrum is van mening dat medewerkers in de zorg en hulpverlening een compliment verdienen en heeft daarom een actie georganiseerd waarbij medewerkers in de zorg en hulpverlening in het zonnetje worden gezet. Audio TV Centrum beschrijft de actie op zijn website als volgt.

“Er staan op dit moment een hele hoop mensen voor ons klaar. Mensen die kneiterhard werken om dat …virus ‘klein’ te krijgen. Mensen die 24/7 andere mensen willen helpen, verzorgen en ondersteunen. Dat deden ze altijd al, maar in de huidige tijd wordt dat ineens voor veel meer mensen zichtbaar.

Ken jij een hulpverlener, brandweer/politievrouw/man, ambulancemedewerker of iemand uit de zorg? Wil je hem/haar nu eens extra bedanken voor hun grenzeloze inzet? Tag diegene dan in ons facebook bericht en vertel waarom. Hij of zij maakt dan kans op een Audio TV Centrum cadeaubon ter waarde van 100 euro.

Deze actie is geldig in de maanden april en mei. Wij verloten begin juni tien cadeaubonnen,” aldus Audio TV Centrum.

Kijk op de website van Audio TV Centrum voor meer informatie.

Adres en contactgegevens Audio TV Centrum

Audio TV Centrum
Geldropseweg 75
5611 SE Eindhoven
 
Tel.  +31 (0)40 – 2111 865
E-mail: info@audiotvcentrum.nl

EDITORS' CHOICE