NIEUWSVelodyne

Velodyne MicroVee MkII: compacte maar krachtige subwoofer

Audiomerk Velodyne heeft de MicroVee MkII aangekondigd, een compacte maar tevens krachtige actieve subwoofer. De kubusvormige MicroVee MkII heeft zijden met een lengte/breedte van slechts 23 centimeter en neemt dus weinig ruimte in. Hij is verkrijgbaar in witte of zwarte uitvoering.

Velodyne MicroVee MkII: actieve subwoofer

De MicroVee MkII van Velodyne is uitgerust met een driver met een aluminium conus die een diameter heeft van 17 centimeter en twee aan de zijkant gemonteerde passieve radiatoren. Om vervorming ondanks de grote uitslag van de conus te voorkomen, heeft Velodyne het algoritme van het interne DSP-systeem verbeterd om een lineaire conusbeweging te garanderen.

Ook de voeding en de schakelingen van de 1.000 Watt klasse D versterker zijn geoptimaliseerd. Zoals alle subwoofers van Velodyne heeft de MicroVee MkII een anti-clipping circuit om overbelasting te voorkomen. De interne cross-over kan worden omzeild met de functie “Subwoofer Direct”.

Het frequentiebereik loopt van 38 Hz tot 120 Hz. De cross-over kan worden ingesteld tussen 50 Hz en 200 Hz. De steilheid is regelbaar tussen 12 dB en 48 dB per octaaf.

Velodyne MicroVee MkII: prijs en leveringsinformatie

De MicroVee MkII is verkrijgbaar in zwart of wit en kost 1.100 euro.EDITORS' CHOICE