NIEUWSRhapsody

Muzikale oplossingen bij Rhapsody


Redactie Hifi.nl | 23 maart 2020

"Wat morgen, volgende week of volgende maand ons gaat brengen, weten we niet", schrijft het team van Rhapsody in Hilversum. "Maar voor nu volgen we de maatregelen van deze situatie en gaan we creatief en nieuwsgierig onderzoek doen naar nieuwe mogelijkheden en kansen. Meebewegen met wat zich aandient."

Dat betekent onder meer dat Michael en Harry mooi filmpjes gaan maken, in ieder geval op de Rhapsody-facebook maar waarschijnlijk ook op een eigen YouTube-kanaal, met actuele weetjes uit de opnamestudio, maar ook over streamen en bijvoorbeeld het tunen van een set, alles met aandacht voor muziek, musici, producten en technieken. Stay tuned via rhapsody.nl en Facebook.

Kleine muzikale sessies

"Velen zullen bij de eerste noten het nummer uit bovenstaande video meteen herkennen. De actualiteit van de vraag die Marvin Gaye begin 70er jaren stelde, dringt zich telkens weer op, ook nu. Wat is er aan de hand, wat gebeurt er? Een vraag waar we momenteel geen antwoord op hebben, en die zich maar al te makkelijk vertaalt in bezorgdheid en onzekerheid. Maar voor we ons daarop blindstaren, is dit nu ook het moment om nieuwe antwoorden uit te proberen en te ontdekken."

"Rhapsody is goed in het gastvrij en informeel de gelegenheid bieden om muziek te luisteren. En dat willen we blijven doen, alleen anders ingevuld en vormgegeven. Als muziekliefhebber kennen we immers allemaal de troostende werking en verbindende kracht van muziek. Het is belangrijk dat we ons dat juist nu beseffen en daarvoor openstellen. Even verwijlen in schoonheid, troost en verstrooiing. Verdwijnen in de muziek, daar willen we nu het accent op leggen." 

Daarom wil de speciaalzaak je de gelegenheid bieden om de luistervilla te blijven bezoeken voor een goed gesprek, een luisterend oor of een lekker stuk muziek, met een exclusieve superset 'die elke muziek- en audioliefhebber blij zal maken.' "Je snapt dat we daar wel een paar spelregels aan moeten verbinden. Dus wees welkom als je gezond bent en maak van te voren een afspraak (035 628 4644) om langs te komen. Wij zorgen voor een schone omgeving en hygi├źnische voorzieningen. We geven geen handen en houden afstand, maar staan je in aandacht dichterbij dan ooit. We maken er een mooi samenzijn van."

EDITORS' CHOICE