NIEUWSJL Audio

Subwoofers van JL Audio vanaf nu verkrijgbaar in de Benelux

Bij JL Audio gaat er misschien niet gelijk een lichtje branden, maar daar gaat volgens de importeur zeker verandering in komen. De subwoofers van het in de VS gevestigde JL Audio zijn toonaangevend en zijn vanaf nu rechtstreeks verkrijgbaar in de Benelux.

JL Audio

De JL van JL Audio staat voor James en Lucio, de voornamen van de oprichters van het in 1975 in de VS opgerichte bedrijf. In het begin bestondt het portfolio van het bedrijf uit hifi luidsprekers en gerelateerde bouwpakketten. Het bedrijf is groot geworden in de jaren 70/80 van de vorige eeuw toen het zich richtte op car audio en in de jaren 90 was de naam gemaakt in de Verenigde Staten en Canada.

Vanaf 1990 staat JL Audio tevens bekend vanwege hun subwoofers van hoge kwaliteit. Dat uiteindelijk de stap naar de huiskamer is gezet, mag niet als een verrassing komen. Tegenwoordig werken er meer dan 600 man in de JL Audio fabriek en maakt men daar luidsprekers voor alle denkbare toepassingen, waaronder car audio, home audio, surround en marine. JL Audio maakt dus ook luidsprekers voor ruige omstandigheden.

Dit verklaart gelijk waarom Waterproof Products International naast de Marine producten van het merk, nu ook verantwoordelijk is voor de hifi subwoofers uit het JL Audio portfolio. Het merk heeft subwoofers voor in het plafond, in de muur en in de huiskamer. De lijn actieve subwoofers bestaat uit de Dominion, E-Sub, Fathom v2 en Gotham v2 met prijzen variërend van grofweg 1.000 euro tot 18.000 euro.

Uitgebreide informatie en een overzicht van de in de Benelux verkrijgbare modellen met prijsinformatie is te vinden op www.waterdichteaudio.nl, de website van de importeur.

 

 


EDITORS' CHOICE