NIEUWSAudio-Life

Geannuleerd: Auralex-show bij Audio-Life

De Auralex-show bij Audio-Life in Buren op donderdagavond 19 maart is door de organisatie geannuleerd. Voor de volledigheid vind je informatie over de show en de winkel onderaan het bericht, wellicht is er later in het jaar een mogelijkheid voor een vervangende editie.

De agenda voor audioshows, van de kleinere dealerbijeenkomsten tot de grote internationale shows zoals High End München, is daarmee definitief leeg. Een situatie die voor veel dealers, merken en importeurs -maar natuurlijk ook voor klanten en onze branche als geheel- erg ingewikkeld is, maar vanuit de huidige maatregelen van de overheid en het RIVM uiteraard wel de juiste beslissing is. 

Veel winkels hanteren daarnaast aangepaste openingstijden, werken momenteel uitsluitend op afspraak, of zijn tijdelijk helemaal niet geopend. Voor actuele informatie kun je terecht op de website van de bewuste dealer, mocht je contact willen of op zoek zijn naar de mogelijkheden. 

Audio-Life over akoestiek

"Akoestiekverbetering is gericht op het verbeteren van het geluid in de ruimte. Door een goede combinatie van (laag-)demping, diffusie en absorptie, kan zo een flinke verbetering van de nagalmtijd worden gerealiseerd en worden kwesties als een diep stereobeeld, rust, plaatsing van de muziek, een grote sweet spot en een zuivere basweergave vanzelfsprekend." 

"Onze akoestische producten komen bij Auralex vandaan. Deze club heeft ten opzichte van de concurrentie een aantal grote voordelen. Zo zijn van al hun producten metingen beschikbaar, dit in tegenstelling tot vaak peperdure oplossingen waarvan je je nog maar moet afvragen wat de daadwerkelijke toegevoegde waarde is. De service en ondersteuning van dit merk is echt fantastisch. Zo kun je via een slimme link je eigen ruimte in kaart brengen en een gratis advies van ze te krijgen waar je daadwerkelijk iets aan hebt."

Kijk voor meer informatie over het merk en de speciaalzaak op www.audio-life.nl.


EDITORS' CHOICE