NIEUWS

Axpona audiobeurs wordt uitgesteld vanwege coronavirus

Axpona is een verkorting van Audio Expo North America en is de naam van één van de belangrijkste audiobeurzen in de wereld en zo mogelijk de belangrijkste van Noord-Amerika. De organisatie heeft laten weten dat de beurs, die stond gepland voor 17 t/m 19 april a.s., wordt uitgesteld naar begin augustus. Het om zich heen grijpende coronavirus is de directe aanleiding van de verplaatsing van de beurs.

Uitstel Axpona, Audio Expo North America

De organisatie van de Axpona heeft naar eigen zeggen nauw overleg met de deelnemers en andere participerende partijen. Om redenen van veiligheid en gezondheid heeft de organisatie besloten om de beurs te verschuiven naar de zomer. De beurs zal niet plaatsvinden van 17 t/m 19 april a.s., maar van 7 t/m 9 augustus 2020.

De organisatie voert in zijn verklaring drie redenen voor de verplaatsing aan: 1. de naar verwachting groeiende angst van bezoekers en deelnemers om naar grote bijeenkomsten te gaan vanwege de moeilijk in te schatten dreiging van het coronavirus, 2. het verzoek om de beurs te verplaatsen en niet te annuleren, en 3. verplaatsing naar een periode later in 2020. Het Renaissance Schaumberg Hotel in Chicago heeft in de zomer ruimte van 7 t/m 9 augustus en de Axpona-organisatie heeft deze data gereserveerd en is naar eigen zeggen bezig om alles en iedereen verplaatst te krijgen.

Veel details zullen nog moeten worden ingevuld. Wie meer wil weten kan de website van Axpona bezoeken.


EDITORS' CHOICE