NIEUWSAudio21

Gryphon show op zat. 7 maart a.s. bij Audio21 in Heerde

Audiodealer Audio21 zal op zaterdag 7 maart 2020 een showdag houden waarop de muzikale kunsten van het Deense audiobedrijf The Gryphon Audio Systems centraal zullen staan. In twee luisterruimtes zullen versterkers en phono-versterkers van het merk staan opgesteld. De versterkers van The Gryphon zullen verschillende luidsprekers aansturen en uiteraard zorgt Audio21 voor passend bronmateriaal.

The Gryphon Audio Systems bij Audio21

Audio21 is dealer van hoogwaardige audio apparatuur, gesitueerd in een zeer bijzonder pand in het Veluwse plaatsje Heerde, tussen Apeldoorn en Zwolle. Het exclusieve Deense audiomerk The Gryphon heeft een vaste plaats verworven in de uitgebreide huiscollectie van Audio21.

Op zaterdag 7 maart 2020 zal Audio21 in twee luisterruimtes versterkers en phono-versterkers van The Gryphon opstellen. De luidsprekers die zich zullen laten aansturen zijn in de grote luisterzaal de Diapason ‘Dynamis’ en in de tweede luisterruimte afwisselend de Gryphon Mojo S en de Estelon YB. De bronnen zijn van Nederlandse- en Sloveense komaf en heten de Pluto ’12A black’ en de Kuzma Stabi M. Phonoversterkers ‘Legato’ en ‘Sonett’, eveneens van Gryphon. Het belooft een muzikale topdag te worden, aldus Audio21. Belangstellenden zijn bij deze van harte uitgenodigd om te komen kijken en luisteren.

Audio21 voert onder andere de volgende merken:

Davone - Diesis audio - Dynavector - Estelon - GamuT - Gold Note - Gryphon - Holborne - Jadis electronics - JBL - Jelco - Kuzma - Marten - MastersounD - Nordost - Nottingham Analogue - Ortofon - Pathos acoustics - Synthesis - Temporal Coherence - Transrotor - Trenner&Friedl - Transfiguration - Transrotor - e.a.

Adres en contactgegevens Audio21

Audio 21
Dorpsstraat 44
8181 HS Heerde
Tel. +31 (0) 6 – 2604 8506
Website: www.audio21.nl
Contactpersoon: Mark van Braam

 

 

 

 

 

 

 
EDITORS' CHOICE