NIEUWSUltrasone

Ultrasone Ruby Sunrise: hoogwaardige hoofdtelefoon, beperkt tot 100 stuks

Met de Ruby Sunrise introduceert de Duitse hoofdtelefoonbouwer Ultrasone een hoogwaardig in-ear model met een beperkte oplage van 100 stuks. De vierweg Ruby Sunrise gebruikt in totaal zes drivers. Het beperkte speciale model wordt gekenmerkt door een speciale kleur, die in combinatie met de nobele logo-emblemen van geborsteld aluminium het karakter van een tonaal en optisch sieraad onderstreept.

Ultrasone Ruby Sunrise: hoogwaardig en exclusief

Als de nieuwste parel in het portfolio van Ultrasone, gebruikt de vierweg Ruby Sunrise zes drivers. Zo'n complex systeem vereist natuurlijk de nodige fijnafstemming om het meeste uit het materiaal te halen, net als het verwerken van een echte robijn. Voor elke oortelefoon reproduceren twee gebalanceerde armatuurdrivers de bas helder en precies, een andere BA-driver speelt de middentonen en een vierde de hoge frequenties. Bovendien werken twee elektrostatische drivers in het superhoge bereik voor de speciale klank die de Ruby Sunrise tot een uniek akoestisch sieraad maakt. Deze in-ear hoofdtelefoon biedt buitengewoon hoogwaardig geluidsplezier in een compact, mobiel formaat, aldus de Duitse fabrikant Ultrasone.

Ultrasone Ruby Sunrise: uitstekend geluid met elke bron

De Ultrasone Ruby Sunrise is technisch ontworpen om in elke situatie het beste muziekgenot te bieden. Een eersteklas 1,2 meter lange verbindingskabel met vergulde tweepins stekkers leidt de muziek naar de behuizingen van de Ruby Sunrise. Om de signaaloverdracht te optimaliseren, kan de akoestische edelsteen worden uitgerust met een optioneel verkrijgbare symmetrische kabel. Voor een perfecte pasvorm zijn oorstukjes van siliconen en composietschuim in verschillende maten inbegrepen.

Ultrasone Ruby Sunrise: exclusief ontwerp in een oplage van 100 stuks

De aluminium behuizing van de Ultrasone Ruby Sunrise schittert in een kleur die zijn naam eer aan doet: net als de zonsopgang boven de ochtendzee schittert deze luisterachtige robijn in een warm, krachtig rood. In combinatie met de logo-emblemen van geborsteld aluminium straalt deze nobele afwerking een zekere exclusiviteit uit. En terecht: de Ultrasone Ruby Sunrise is wereldwijd beperkt tot slechts 100 stuks.

Ultrasone Ruby Sunrise: hoogwaardige kwaliteit van de Beierse fabriek

Net als echte robijnen, worden de Rubies van Ultrasone met de hand gefreesd. De productie bij Gut Raucherberg in Beieren maakt het hele proces van het creëren van de prachtige hoofdtelefoon mogelijk, van vroege concepten en ontwerpen tot de productie van het eindproduct. De specialisten van Ultrasone assembleren de hoogwaardige componenten voor nauwkeurig precisiewerk en beloven een garantie van vijf jaar.

Het frequentiebereik van de Ruby Sunrise loopt van 10 Hz tot 50 kHz. De impedantie is 25 Ohm

Ultrasone Ruby Sunrise: prijs en beschikbaarheid

De Ultrasone Ruby Sunrise is vanaf 1 maart a.s. exclusief verkrijgbaar in de Ultrasone online shop. Vooraf bestellen is eerder mogelijk. Ultrasone geeft vijf jaar garantie op de hoofdtelefoon en twee jaar garantie op de meegeleverde kabels. De prijs voor de Ruby Sunrise, die strikt beperkt is tot een oplage van 100 exemplaren, is 2.300 euro. 


EDITORS' CHOICE