Nieuwe RAAL dac/versterker voor high-end headsets bij Headphone Auditions

Redactie Hifi.nl | 03 februari 2020 | Fotografie Fabrikant

Headphone Auditions in Amsterdam heeft weer een mooie primeur in huis gehaald: de versterker/dac-unit voor de SR1a Full-range Ribbon Ear-Speaker van RAAL Requisit.

Stefan Gürtler: "In samenwerking met Schiit Audio heeft RAAL Requisit een ‘dedicated’ versterker ontwikkeld die bij Headphone Auditions al voor veel verbaasde luisteraars heeft gezorgd. De versterker en modulaire DAC is nog geen kilo zwaar; zo wordt de instap in de wereld van de Ribbons ge makkelijker en goedkoper - je hebt dus geen gewone versterker meer nodig - en ook nog transportabel: natuurlijk niet 'on-the-go’, maar wel gemakkelijk te verplaatsen naar bijvoorbeeld dakterras of hotelkamer. Elke goede line-out of digitale USB bron is voldoende."

De hoofdtelefoon met versterker/dac kost 4.999 euro. Bij Headphone Auditions -de Europa-distributeur van het merk- kun je terecht voor een nadere kennismaking, en een vergelijk met bijvoorbeeld een Sennheiser HE-1 Orpheus, Hifiman Susvara of Abyss AB1266TC. | www.headphoneauditions.nl


EDITORS' CHOICE