MBL opnieuw in de schijnwerpers bij PUUR audio in Oostzaan: 15 februari

Redactie HiFi.nl | 14 februari 2020 | Fotografie Fabrikant

Het Duitse MBL maakt bijzondere luidsprekers. Op zaterdag 15 februari kunnen belangstellenden in de showroom van PUUR audio in Oostzaan opnieuw komen genieten van deze fabelachtig mooie 'rondstralers' van MBL. De kleinste vloerstaander, model 116F, zal worden aangestuurd door de MBL Noble N51 geïntegreerde versterker. Als bron zal de MBL Noble N31 CD/DAC uitgevoerd met de nieuwe ROON module worden gebruikt. Deze laatste beleeft zijn primeur in Nederland. “Laat u vervoeren door de mooiste geselecteerde muziek, alsof u in de concertzaal zit,” aldus PUUR audio, video en domotica. 

Demonstratie MBL 116F op zaterdag 15 februari

De luidsprekers van het Duitse audiobedrijf MBL hebben de bijzondere eigenschap dat het geluid rondstraalt. Hierdoor is een sweetspot zo ongeveer afwezig en klinkt de muziek vrijwel overal in de luisterruimte even goed. Wie de proef op de som wil nemen kan op zaterdag 15 februari a.s. een demonstratie bijwonen van het vloerstaande model 116F bij PUUR audio, video & domotica in Oostzaan.

“Hoewel de MBL Noble serie inmiddels alweer zo’n twee jaar beschikbaar is, vormt de recente introductie van de gloednieuwe MBL Roon-module (primeur in Nederland!) een goede gelegenheid om MBL's “middelste” (tussen de Corona en Reference) elektronicalijn opnieuw in de spotlights te zetten.

De MBL Roon-module kan worden ingebouwd in zowel de 1611F Reference DAC, als de N31 CD/DAC, zowel direct vanuit de fabriek als achteraf. In combinatie met de waanzinnige nieuwe DA-converter in de N31, die op een slimme manier multi-bit en delta-sigma DACs combineert, zorgt dit voor een geweldige klankervaring. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het display van de N31 dat de cover-art van Roon kan weergeven, of het feit dat play/pause/stop/skip in Roon zich laat bedienen met de MBL remote. En dat er ook nog een geweldig cd-loopwerk in zit.

De N51 versterker, met MBL's eigen LASA 2.0 versterkerschakeling met AudioQuest bekabeling, zal worden gebruikt om de 116F luidsprekers aan te sturen. Deze kleinste vloerstaande speakers hebben alles wat MBL zo onweerstaanbaar maakt: rust, ruimtelijkheid, en een onvergelijkbare “live”-ervaring. Kom langs, en laat u vervoeren door de mooiste muziek, met een beleving alsof u in de concertzaal zit!” aldus het in Oostzaan gevestigde PUUR audio, video & domotica.

Adres en contactgegevens PUUR audio, video & domotica

PUUR audio, video & domotica
Skoon 80
1511 HV Oostzaan
Amsterdam Area - The Netherlands

Tel.:   +31 (0)20 – 722 09 05
Fax:   +31 (0)20 – 722 09 06
Mob.: +31 (0)6 5266 5441
E-mail: info@puuravd.com
Website: www.puuravd.com


EDITORS' CHOICE