NIEUWSTechnics

Technics EAH-AZ70W True-Wireless ANC-oortelefoons te zien op CES 2020

Het Japanse audiomerk Technics heeft de EAH-AZ70W gelanceerd op CES 2020, een set volledig draadloze Active Noise Cancelling oortelefoons die worden geleverd met een opbergdoos die tevens dienst doet als oplaadstation. De EAH-AZ70W-oortelefoons combineren superieure geluidstechnologieën met een compact formaat en lichtgewicht ontwerp, en beschikken over Dual Hybrid Noise Cancelling Technology, aldus Technics. 

Technics EAH-AZ70W True Wireless ANC

De Technics EAH-AZ70W is voorzien van een nieuw ontwikkelde 10 mm dynamische driver die een grafeengecoat PEEK-membraan en een akoestische regelkamer gebruikt. De kamer regelt en optimaliseeert de luchtstroom die wordt gegenereerd door de driver-unit en creëert een “heldere en grote geluidsruimte”.

De EAH-AZ70W oortelefoons zijn volledig draadloos en zijn zijn uitgerust met Dual Hybrid Noise Cancelling Technology. Hierbij worden feedforward (FF) en feedback (FB) methoden gecombineerd en voorts is er digitale en analoge verwerking van het signaal. De digitale en analoge bedieningselementen werken samen om ruis van buiten  te minimaliseren. Met de aanraaksensor van de knop kan de gebruiker schakelen tussen de omgevingsgeluidsmodus, de modus voor ruisonderdrukking aan of of uit om de luisterervaring aan te passen aan de gewenste voorkeur of omgeving.

De oortelefoons leveren zes uur volgens Technics ononderbroken speeltijd op met de ruisonderdrukking geactiveerd. De oplaadcassette tevens transportdoos voegt nog eens achttien uur toe. De IPX4 en dus spatwaterdichte EAH-AZ70W maakt gebruik van gelijktijdige L/R-ontvangst om onderbrekingsvrije prestaties en geluid van hoge kwaliteit te bieden. Het zou ook de vertraging moeten verminderen bij het gebruik van de oortelefoons bij het bekijken van video's.

De krachtige MEMS-microfoon minimaliseert wind en andere achtergrondinterferentie, waardoor uitstekende ruisonderdrukking en prestaties van de gesprekskwaliteit mogelijk zijn. Bovendien maakt de beamforming-technologie efficiënte spraakoverdracht mogelijk tijdens telefoongesprekken.

Technics EAH-AZ70W True Wireless ANC: prijs en leveringsinformatie

De EAH-AZ70W is verkrijgbaar in zwart of zilver met een bijpassende oplaadhouder en ligt vanaf juni 2020 in de winkel. We hebben nog geen prijsinformatie vernomen.


EDITORS' CHOICE