NIEUWSLinn

Linn Kustom DSM: multi-zone netwerkspeler voor inbouwdoeleinden


Sinan Kökbugur | 19 december 2019 | Fotografie Fabrikant | Linn

Het in Schotland gevestigde audiobedrijf Linn heeft de Kustom DSM aangekondigd, een multi-zone netwerkspeler die bedoeld is voor de installatiemarkt. Er zijn twee varianten beschikbaar: een twee signalen/vier zones uitvoering en een vier signalen/acht zones uitvoering. Beide apparaten zijn 19 inch breed en kunnen in een rek worden gehangen.

Linn Kustom DSM: netwerkspeler voor de installatiemarkt

De nieuwe Kustom DSM van Linn heeft een hoogte van 1U en neemt dus weinig ruimte in beslag in een 19 inch rek. Met de drivers voor Creston of Control4 kan de Kustom DSM van Linn eenvoudig en naadloos worden opgenomen in een domotica-systeem. Bediening kan ook met Linn’s eigen app Kazoo.

De Kustom DSM heeft ook analoge cinch-ingangen en digitale ingangen en een HDMI ARC-ingang voor aansluiting van andere bronnen. Alle uitgangen zijn uitgevoerd in cinch.

De Kustom DSM is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. De kleinste uitvoering kan twee audiosignalen naar vier verschillende zones zenden. De meer uitgebreide uitvoering verdubbelt deze cijfers en kan dus vier muzieksignalen over acht zones vedelen.

Productie vindt plaats in Schotland. Ieder exemplaar wordt gebouwd en getest door één persoon. Volgens Linn wordt op deze wijze de hoogste kwaliteit bereikt en daarom geeft het bedrijf vijf jaar garantie.

Linn Kustom DSM: prijs en leveringsinformatie

De Kustom DSM van Linn is uitsluitend leverbaar in het zwart. Linn heeft ons prijsinformatie in euro’s verstrekt maar deze prijzen zijn exclusief BTW. We weten niet zeker of er wellicht nog transportkosten bijkomen.

Kustom DSM, twee signalen/vier zones: 2.825 euro excl. BTW
Kustom DSM, vier signalen/acht zones: 5.650 euro excl. BTW

MERK

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  Elac Debut Reference DFR52
  Review
  lees meer »
 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »