Weggeefactie 20 Jaar HiFi.nl: The Chord Company Shawline netwerkkabel

The Chord Company heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van onderzoek, experimenteren en ontwerpen van interconnects en luidsprekerkabels. Zij weten als geen ander welke kritische elementen er meespelen als je een audiosignaal van A naar B wil brengen zonder kwaliteitsverlies. 

The Chord Company Shawline netwerkkabel (1.5m)

The Chord Company ontwerpt, ontwikkelt (en verfijnt) bekroonde audio- en videokabels in Engeland sinds 1985. Kabels zijn nooit slechts een accessoire geweest. Ze vormen een vitaal onderdeel van elk systeem en het kiezen van de juiste kabel is tegenwoordig belangrijker dan ooit. De juiste interconnect-, stroom- of luidsprekerkabel kan de ervaring en het plezier van uw favoriete muziek of films vergroten.

De Shawline netwerkkabel plaatst zich tussen het instapmodel C-Stream en de EPIC ethernetkabel. De Shawline netwerkkabel is een betaalbare upgrade in je muzieksysteem die direct een grote stap voorwaarts maakt. De kabel is namelijk ontworpen om het beste uit je netwerkspeler of muziekserver te halen.

Kijk voor meer informatie op de website van importeur Latham Audio.

Laat je e-mailadres achter en maak kans op de Shawline netwerkkabel (1.5m) ter waarde van 325 euro.

*DEZE DAG-ACTIE IS INMIDDELS VERLOPEN, DE WINNAAR HEEFT BERICHT GEHAD. 

Weggeefactie: hoe het werkt

Vanaf maandag 16 december vind je iedere dag tot ten minste de tweede week van januari op onze homepage een uitgelicht product dat je kunt winnen. Het énige wat je hoeft te doen om kans te maken op een van de vele prijzen, is bij het betreffende product je e-mailadres achterlaten. Je maakt daarbij dagelijks kans op iets nieuws (of vrijwel dagelijks, want sommige partijen doen meerdere dagen mee) en kunt je op ieder item inschrijven. 


EDITORS' CHOICE