NIEUWSAkiko Audio

Weggeefactie 20 Jaar HiFi.nl: Akiko Audio Powercord HQ Flex Rhodium 1.5m

Vandaag in onze dagelijkse actie rond ons jubilieum: de Akiko Audio Powercord HQ Flex Rhodium 1.5m, een stroomkabel om je audioset naar een hoger plan te tillen.

Akiko Audio Powercord HQ Flex Rhodium 1.5m

De HQ Flex kabel is opgebouwd uit vier koperen geleiders, geïsoleerd door polyetheen (XLPE). Polyetheen heeft uitstekende isolerende eigenschappen; vele malen beter dan het vaak gebruikte pvc. De HQ Flex kabel is bovendien dubbel afgeschermd.

Akiko Audio gebruikt een dubbele symmetrische aarde. Dat maakt deze kabel uniek. De handgemaakte kabel die zij voor deze actie beschikbaar stellen is de duurste uitvoering; voorzien van twee Rhodium plated connectors, (winkelprijs € 194,-). "Het resultaat is een stroomkabel die wezenlijk bijdraagt aan de verbetering van uw stroomvoorziening, waardoor uw muziek mooier wordt weergegeven."

Akiko Audio is een Nederlands bedrijf dat is geboren uit passie en liefde voor muziekweergave op hoog niveau.
Sinds de oprichting in 2011 focussen ze zich op de serieuze muziekliefhebber, die veel tijd en moeite in zijn hobby investeert. Bij Akiko Audio staat persoonlijk contact hoog in het vaandel Aarzel daarom niet contact op te nemen en bezoek ook de website, www.akikoaudio.com.

Laat hieronder je e-mailadres achter en maak kans op de Akiko Audio Powercord HQ Flex Rhodium.

*DEZE DAG-ACTIE IS INMIDDELS VERLOPEN, DE WINNAAR HEEFT BERICHT GEHAD. 

Weggeefactie: hoe het werkt

Vanaf maandag 16 december vind je iedere dag tot ten minste de tweede week van januari op onze homepage een uitgelicht product dat je kunt winnen. Het énige wat je hoeft te doen om kans te maken op een van de vele prijzen, is bij het betreffende product je e-mailadres achterlaten. Je maakt daarbij dagelijks kans op iets nieuws (of vrijwel dagelijks, want sommige partijen doen meerdere dagen mee) en kunt je op ieder item inschrijven. 


EDITORS' CHOICE