NIEUWSVuur & Klank

Vuur & Klank Audio Show op vrijdag 27 december

Redactie HiFi.nl | 10 december 2019

(Nu) al toe aan ontspanning na de kerst? NextHifi in Spijkenisse organiseert op vrijdag 27 december de Vuur & Klank Audio Show in Spijkenisse. Tussen 14.00 en 21.00 uur ben je van harte welkom om te ontdekken hoe goed muziek en film kan klinken; "met een grote verzameling toegankelijke audio producten wordt u geïntroduceerd in de wereld van Hifi, luidsprekers, custom-install en streaming."

Wie zijn Vuur & Klank?

Onder de naam Vuur & Klank en gevestigd in een schitterende showroom, zorgen twee bedrijven voor dé ultieme sfeerbeleving in uw woonkamer.

Sinds 1985 is van Roon Haarden en Kachels een begrip in de regio en creëert de mooiste haarden op hout, gas, elektrisch en bio-ethanol. Ook opstellingen met TV en audio integratie zijn mogelijk.

In 2017 is NextHifi ontstaan uit passie voor muziek, techniek en goed geluid. NextHifi levert en monteert een breed gamma aan kwaliteits audio, luidsprekers en inbouwspeakers.

Wat kunt u verwachten?

In de sfeervolle showroom van Vuur & Klank zijn de volgende opstellingen te bewonderen:

  • Ruimte 1: NAD M10 BluOS-streaming versterker met Dali-Rubicon speakers (en Dirac demo), NAD C368 Hybride Digitale DAC- versterker met BluOS en Dali Oberon speakers, Dali Rubicon C2 Wireless Speakers (Primeur!)
  • Ruimte 2: Rotel Hifi met Bowers & Wilkins 600 serie luidsprekers
  • Ruimte 3: Arcam HDA serie met Bowers & Wilkins 700 serie luidsprekers, met als primeur de Arcam SA30 versterker met streaming en Dirac ruimtecorrectie
  • Ruimte 4: SONOS experience met alle producten van SONOS incl 5.1 opstelling en inbouwluidsprekers
  • Ruimte 5: Audiovector luidsprekers, Bluesound Powernode, Bluesound Node met Totem actieve monitor speakers
  • Ruimte 6:  Bowers & Wilkins Formation Room met alle producten uit de Formation Wireless serie inclusief de Formation DUO’s, Cinema Experience met 7.1 custom-install speakeropstelling

Ga naar de website voor meer informatie en aanmelden: ​nexthifi.nl/audio-show


EDITORS' CHOICE