NIEUWSAudio-Life

Audio-Life show: topsystemen met Airtight, Avantgarde, Harmonix, Chord Electronics en meer

Redactie Hifi.nl | 12 december 2019 | Fotografie Fabrikant

Op 14 december aanstaande heeft Audio-Life in Buren een bijzonder evenement in de winkel. In drie verschillende luisterruimtes staan drie state-of-the-art topsets opgesteld waarvan de gastheren overtuigd zijn dat je ze in ieder geval een keer gehoord móet hebben.

Luisterkamer 1

"Hier hebben wij een actieve workshop gepland met Harmonix in de hoofdrol en Airtight en Avantgarde als ondersteunend materiaal. Deze workshop zal worden vormgegeven door Ed Doggen van Daluso.
Geef je op voor deze bijzondere sessie waarbij wij de nieuwe RF808Z million willen laten zien en horen! Dè nieuwe hoeksteen voor iedere gevorderde installatie. De gloednieuwe ATM-2Plus van Airtight zal hier als versterker te horen zijn. Daarnaast laten wij u het nieuwe topmodel A30 van Aurender horen. In onze ogen een heel bijzondere combinatie."

Luisterkamer 2

"Een muzikale performance met Chord Electronics in de hoofdrol! De Dave pre amp/DAC en Ultima 2 reference- jaja! In ruimte 2 op een paar Sonus Faber Amati (een prachtig huwelijk). Samen met de luchtgelagerde Bergmann draaitafel is dit een waar feest."

Luisterkamer 3

"De mogelijkheid om je even terug te trekken in je eigen domein. Met de Mysphere hoofdtelefoon, welke wordt gezien als de enige echte opvolger van de AKG K 1000. Kom luisteren en geniet van deze prachtige open hoofdtelefoon."

Er zijn maar weinig muzikanten die één gitaar kunnen laten klinken als een complete band. Mart Hillen is er zo één! Hij speelt de melodie en de baspartij, en drumt tegelijkertijd op zijn gitaar. De Nederlandse Tommy Emmanuel! Hij speelt door het hele land met zijn eigen theatervoorstelling, maar maakt morgen een tussenstop in Buren!

"Veel te horen en te zien op deze dag vlak voor kerstmis! Je bent van harte welkom tussen 10.00 en 16.00 uur. Met dit keer éxtra veel lekkers, mooie happen en een goed glas. Beloofd!"


EDITORS' CHOICE