NIEUWSiEar Tilburg

Unieke 2 Meter Sessies met Jan Douwe Kroeske bij KEF en Hegel op Audio Show iEar'

Word je net als wij enthousiast van een aantal volkomen unieke 2 Meter Sessies gepresenteerd op de Hegel H590 en de imposante KEF Muon, en voorzien van tekst en uitleg door Jan Douwe Kroeske zelf? Kom dan zeker even naar de stand van GP Acoustics op de Audio Show iEar' volgende week!

GP Acoustics staat bekend als distributeur van KEF luidsprekers en voert daarnaast ook het Noorse elektronicamerk Hegel. Net als in alle voorgaande jaren van de Audio Show iEar’ zal ook dit jaar brand ambassador Johan Coorg weer zijn opwachting maken om ons op zijn eigenzinnige wijze deelgenoot te maken van de laatste KEF noviteiten.

Maar, dat doet hij deze editie niet alleen met Anders Ertzeid van Hegel, die onder meer de hagelnieuwe Hegel H120 én H390 zal meenemen, want de stand van GP zal deze keer ook nog opgeluisterd worden door een aantal unieke weergaven uit het archief van 2 Meter Sessies. Jan Douwe Kroeske verzorgt in het weekend van 16 en 17 november een viertal bijzondere sessies die je niet wil missen!

Aanvullend zijn er op de stand unieke cd's en lp's te vinden, in een beperkte oplage en gesigneerd door Jan Douwe, waaronder de dubbel-lp van Venice en diverse 2 Meter Sessies-albums. Wist je overigens dat de alweer 32ste (!)jaargang van de 2 Meter Sessies een week na de Audio Show weer zal starten op NPO 2 (vanaf 25 november)? Op de show hoor je in ieder geval alvast wat unieke content, met onder meer Coldplay, The Breath en SKIK. 

 


EDITORS' CHOICE