NIEUWS

Skullcandy Vert: muziek luisteren tijdens outdoor avonturen

Dat de roots van audio-lifestyle merk Skullcandy bij boardsport en buitensport ligt, blijkt maar weer eens met de introductie van Skullcandy's nieuwste product genaamd Vert. De draadloze oortjes met het handige 'clip-anywhere' systeem zijn speciaal ontwikkeld voor avonturiers die graag op de fiets zitten, shredden en ontdekken. De Vert is zweet en waterbestendig volgens IPX4.

Skullcandy Vert: voor de avonturier die muziek wil luisteren

De nieuwe draadloze in-ears Vert van Skullcandy kun je overal waar je wilt aan vastclippen, zodat je al je outdoor avonturen kunt voorzien van favoriete audio. De Vert is het nieuwste product uit Skullcandy's 'Adventure Audio line-up', waarbij innovatieve wireless technologie wordt gecombineerd met een handig bluetooth dial design, dat samen zorgt voor een ongeëvenaarde audio-ervaring.

Zelfs als je hoog in de bergen extra gear aan hebt, kun je volgens Skullcandy gemakkelijk bij je muziek. De Vert heeft earbuds die comfortabel onder je helm of muts zitten en door het 'Stay Aware' design hoor je genoeg van je omgeving om scherp te blijven, waardoor je veilig van je muziek kan genieten. Wat de Vert volgens de maker zo bijzonder maakt, is de innovatieve bluetooth dial die je overal aan vast kunt clippen. Je kunt hiermee zelfs met je handschoenen aan gemakkelijk je muziek, een telefoontje beantwoorden of je voice assistent besturen.

De Vert heeft een batterijduur van twaalf uur en beschikt over de Rapid Charge technologie, waarmee je met tien minuten opladen alweer twee uur verder kan. Ook biedt de Vert IPX4 zweet- en waterresistentie.

“Van vorm tot functie is de Vert ontworpen voor de avonturiers met onze heritage in gedachten. We willen producten maken die helemaal passen bij hoe mensen leven, shredden, fietsen en ontdekken,” zegt Jessica Klodnicki, CMO van Skullcandy. “Vert voorziet outdoor atleten van de soundtrack van hun reis met een fantastische audio-ervaring en muziek die ze kunnen voelen.”

De Vert is verkrijgbaar in de kleur Fearless Black voor een verkoopadviesprijs van 80 euro.

Skullcandy Method Active en Ink’d+ Active: ook voor avonturiers

Skullcandy breidt de Adventure Audio familie verder uit met producten voor avonturiers van alle niveau’s. Zo zullen ook de modellen de Method Active en Ink'd+ Active geïntroduceerd worden. Deze twee in-ear hoofdtelefoons hebben een wireless, kraagloos design en magnetische earbuds die aan elkaar vast kunnen wanneer ze niet gebruikt worden.

De Method Active beschikt over tien uur aan batterijduur en heeft een IPX7 waterproof rating. Met de Ink'd+ Active kun je vijftien uur aan muziek genieten en deze earbuds zijn IPX4 zweet- en waterresistent. Verder beschikken ook beide oortjes over de Rapid Charge technologie.

De Method Active is verkrijgbaar in de kleuren Fearless Black en Elevated Olive voor een verkoopadviesprijs van 70 euro. De Ink’d+ Active is verkrijgbaar in Fearless Black en Deep Red en is verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs 60 euro.

EDITORS' CHOICE