NIEUWS

Thomson MIC256: modern micro-hifisysteem in vintage-stijl

Het Thomson MIC256 micro-hifisysteem heeft een retro ontwerp met mechanische VU-meters maar ook de nieuwste technologieën zoals bluetooth, DAB + en draadloos opladen. Het geluid en de vintagestijl zullen onmiddellijk inspireren. De kenmerkende ontwerpen van Thomson combineren moderne technologie met vintage mythe. Dit nieuwe micro-hifi systeem is hier een mooi voorbeeld van.

Thomson MIC256: grote ronde knoppen en verlichte VU-meters

Zelfs op het eerste gezicht maakt het systeem indruk met zijn retro-look behuizing in de kleurencombinatie bruin/goud. De voorkant van de MIC256 in de karakteristieke jaren zeventig is uitgerust met grote ronde knoppen en twee verlichte mechanische VU-meters voor het weergeven van het geluidsniveau.

Het zeer compacte systeem met geïntegreerde subwoofer en luidsprekers kan eenvoudig overal in huis worden geïnstalleerd, of het nu in de slaapkamer, in de woonkamer of de keuken is. Het systeem maakt volgens Thomson indruk met een trillingsvrij geluidsvermogen van 75 Watt.

Thomson MIC 256: draadloos en digitaal

Het mag er dan wel vintage uitzien, maar volgens Thomson heeft de MIC256 de nieuwste techniek aan boord. Wie radio wil luisteren, heeft de keuze tussen FM en DAB +. Er kunnen maximaal 40 zenders worden opgeslagen. Voor het afspelen van muziek zijn een CD-speler, een usb-poort en een Bluetooth-verbinding voor draadloze overdracht via smartphone beschikbaar.

Last but not least heeft de MIC256 een draadloze oplaadfunctie. Het enige dat de gebruiker hoeft te doen is een Qi-compatibele smartphone op het apparaat te leggen en vervolgens wordt deze opgeladen.

Thomson MIC 256: technische gegevens

  • Type: alles-in-één micro-hifisysteem
  • Radio: FM, DAB +, 40 programmeerbare kanalen
  • Muziek afspelen: Bluetooth, CD, USB MP3-bestanden, 3,5 mm line-in
  • Smartphone oplaadfunctie : draadloze inductie, USB
  • Vermogen: 75 Watt
  • Voeding: netaansluiting
  • Kleur: bruin / goud
  • Adviesprijs: 190 euro

EDITORS' CHOICE