NIEUWS

Hifi en schilderkunst bij Musical Reality tijdens Kunst10Daagse in Bergen NH

Dealer Musical Reality presenteert tijdens de traditionele Kunst10daagse in Bergen NH pure stereoweergave vanaf grammofoonplaat, CD en DSD-files gecombineerd met schilderkunst. In de showroom aan de Kleine Dorpsstraat 9 exposeert tien dagen lang niemand minder dan Sonja Schuurman haar nieuwe schilderijen.

Musical Reality demonstreert hifi en schilderkunst tijdens Kunst10Daagse

Het te demonstreren muzieksysteem bestaat uit de nieuwe componenten van EERA uit Marseille, de Legato, het cd-loopwerk en de Majestuoso, één van de drie DA-converters. De Von Schweikert Audio VR 44 active’s staan aangesloten als weergevers.

De P 135 buizen pre-amp van KR Audio zorgt voor de signaalverdeling aan de bekroonde Kronzilla SX power tubes van KR-Audio. Alle componenten zijn verbonden met de kabels van Master Built en Harmonic Technology. Het geheel staat opgesteld op de befaamde racks van Solid-Tech Audio & Video Support.

Nog een leuke primeur, van Tri Art Audio staat een Turntable, compleet vervaardigd uit bamboe, centraal in een tweede set.

Samen met een aantal originele DSD live-opnamen uit de Ruïnekerk gaat dit volgens Musical Reality weer een mooie kunst- en muziekbeleving opleveren.

Hifi en schilderkunst: data en plaats

Belangstellenden zijn welkom tussen 19 en 27 oktober a.s. vanaf 11.00 uur tot 17.00 uur.
Bezoekadres: Kleine Dorpsstraat 9, 1861 KN Bergen NH


EDITORS' CHOICE