NIEUWSSowell

Hifi ontmoet Akoestiek op 12 okt. bij Sowell Hifi Studio

De klank van de beste hificomponenten en luidsprekers kan volledig om zeep worden geholpen door een slechte kamerakoestiek. De akoestiek van een luisterruime is een vaak onderschatte factor bij de totstandkoming van een fijne muziekweergave. Door het aanbrengen van akoestische maatregelen kan vaak een veel grotere winst worden geboekt dan door het neerzetten van duurdere componenten of het gebruiken van dure kabels. Voor wie meer wil weten over kamerakoestiek organiseert dealer Sowell Hifi Studio in Gorinchem op 12 oktober a.s. samen met Akoestiekwinkel.nl een informatiemiddag waar klanten niet alleen naar hificomponenten kunnen luisteren maar ook vragen kunnen stellen over kamerakoestiek.

Hifi en akoestiek informatiemiddag op zaterdag 12 oktober 2019

Bij het aanschaffen van een nieuwe hifiset denkt de klant misschien niet direct aan de akoestiek van zijn woonkamer of luisterruimte. De meeste van ons focussen zich vooral op het aanbod hificomponenten en niet zo zeer op producten om de algehele weergave van muziek te verbeteren. Toch gaat een hifiset pas écht tot zijn recht komen als de juiste componenten samenkomen. Deze componenten kunnen bestaan uit versterkers of luidsprekers, maar het zit hem vaak ook in de details. Denkt daarbij bijvoorbeeld eens aan meer verfijnde audio- of luidsprekerkabels of spikes voor onder de luidsprekers, maar ook aan producten voor het verbeteren van de akoestiek. De luisteraar staat er misschien niet zo vaak bij stil, maar de kans is groot dat de hifiset nóg beter zou kunnen presteren door wat aandacht te schenken aan dit soort details.

Om klanten hierover te informeren hebben Sowell Hifi Studio en Akoestiekwinkel.nl besloten om een informatieve, informele, inloopmiddag te organiseren. Tijdens deze middag kan een belangstellende, onder het genot van een hapje en een drankje, alle vragen stellen die hij heeft over Hifi en akoestiek. Vragen over het upgraden of uitbreiden van uw Hifi set of vragen over het verbeteren van de akoestiek in de luisterruimte? Kom dan zaterdagmiddag 12 oktober a.s. vanaf 12:00 uur naar de winkel aan de Burgstraat 45 in de gezellige binnenstad van Gorinchem. Er staat een mooi assortiment aan hifi en akoestische producten klaar voor een demonstratie.

Wat te verwachten van deze middag?

Sinds 1978 is Sowell dé hifispecialist voor de regio Gorinchem. Tijdens deze inloopmiddag heeft Sowell een heel aantrekkelijke aanbieding. Een fantastisch complete hifiset bestaande uit een bijzondere NAIM versterker/streamer/cd-speler en een set prachtige luidsprekers van het Britse merk Neat Acoustics. Dit zijn luidsprekers met een groots geluid en een bescheiden formaat, waardoor ze uitstekend passen in een woonkamer. Een set hoogwaardige luidsprekerskabels van Chord maakt deze aanbieding compleet. “Staat u op het punt om een hifiset aan te schaffen of wilt u een uitbreiding voor uw bestaande hifiset? Kom dan zeker even luisteren! En weet u nog niet wat een ‘Streamer’ is of doet? Wij leggen het die middag allemaal uit,” aldus Sowell.

Speciaal op deze dag is Rowan Cotter van Dali Benelux aanwezig om de NAD M10 te demonstreren, een zeer compacte streamer/versterker met als bijzonderheid het ingebouwde DIRAC kamer akoestiek (correctie) systeem.

Sinds 2004 is op Akoestiekwinkel.nl de webshop van Merford te vinden met daarop akoestische oplossingen en producten in de breedste zin van het woord. Op deze inloopmiddag gaat het bedrijf alle vragen die de klant heeft over akoestiek beantwoorden. Ook de Akoestiekwinkel heeft een aantrekkelijke actie. De klant krijgt namelijk een kortingskaart van 10% mee naar huis. De klant kan deze middag niet direct akoestische producten kopen, maar bij een aankoop op Akoestiekwinkel.nl kan hij een korting van 10% verwachten.

Informatiemiddag hifi en akoestiek: datum en tijdstip

Zaterdag 12 oktober 2019 van 12:00 uur tot 17:00 uur.
Sowell is vanaf 10:00 uur geopend.

Informatiemiddag hifi en akoestiek: locatie

Sowell Hifi Studio
Burgstraat 45
4201 AB Gorinchem


EDITORS' CHOICE