NIEUWSRhapsody

Zellaton Stage bij Rhapsody op 9 november


Redactie Hifi.nl | 06 november 2019 | Fotografie Fabrikant

Zaterdag 9 november staan de schijnwerpers bij Rhapsody opnieuw op de bijzondere Zellaton Stage luidsprekers. Aansturing wordt verzorgd door de Nagra HD-serie, dus dat wil je niet missen.

"Al meer dan 40 jaar ben ik (Harry) actief in de high-end-audio en hebben aan de wieg gestaan van grensverleggende producten, zoals Infiniti QLS, Quad ESL 63, Wilson Watt Puppy, Magico Q7, Avalon Eidolon en vele andere. Producten die technisch maar vooral muzikaal hun tijd ver vooruit waren. We hebben deze topontwerpen niet alleen kunnen beluisteren, maar ook doorleefd in allerlei settings en combinaties. Sinds kort hebben we de Zellaton Stage in huis en telkens als we deze aansluiten zijn we compleet overrompeld."

"Volgens ons hebben we hier een legende in wording. Jim Hannon van The Absolute Sound zegt het mooi: 'The Zellaton Stage is the most transparent, uncolored full-range loudspeaker I have heard. Indeed, it doesn’t just clean the window looking onto the soundstage; it seems to remove the glass itself, banishing the veils between listener and performer!'"

Tijd om deze legende in de dop tijdens een tweede show aan het publiek voor te stellen. De Zellaton doet het super op een Soulution of Moon, maar voor een eerste editie trok Rhapsody begin oktober alles uit de kast door de Elysium mono-eindversterkers van Trafomatic in aanwezigheid van Sasa Cokic (eigenaar/ontwerper Trafomatic) en een Döhmnann Audio draaitafel aan het werk te zetten. Bij de tweede show op zaterdag 9 november aanstaande staan de Nagra HD-serie voor je klaar. De gehele set zal aangesloten worden met bekabeling van AudioQuest.

Rhapsody | Borneolaan 25, Hilversum

EDITORS' CHOICE