NIEUWS

Skullcandy Crusher ANC: draadloze ANC-hoofdtelefoon met basregeling en geluidsprofielen


Sinan Kökbugur | 16 september 2019 | Fotografie Fabrikant

De Amerikaanse hoofdtelefoonbouwer Skullcandy heeft op de afgelopen IFA-beurs in Berlijn de draadloze over-ear Skullcandy Crusher ANC hoofdtelefoon aan het publiek getoond. Met de Crusher ANC kan het geluid ook worden aangepast via de app en kan de gebruiker geluidsprofielen maken. 

Skullcandy Wireless Crusher ANC

Met de Crusher ANC heeft Skullcandy op de IFA 2019 een nieuwe draadloze hoofdtelefoon gepresenteerd met actieve ruisonderdrukking, die ook een instelbare bas en een persoonlijk geluid belooft. Met een basregeling op de headset kan de weergave van lage tonen naar boven of beneden worden aangepast aan de persoonlijke voorkeur van de luisteraar. De actieve ruisonderdrukking kan door de gebruiker opnieuw worden geactiveerd en gedeactiveerd door op de linker oorknop te tikken en deze vast te houden. In de zogenaamde "omgevingsmodus" is het ruisfilter gedeactiveerd.

De levensduur van de batterij is circa 24 uur zijn, maar de hoofdtelefoon heeft een snellaadfunctie, die binnen 10 minuten voor nog eens drie uur afspelen moet zorgen.

Skullcandy Wireless Crusher ANC: maak en laad geluidsprofielen via de app

In combinatie met de nieuwe Skullcandy-app kan de gebruiker vervolgens de geluidsinstellingen van de hoofdtelefoon volgens zijn eigen ideeën aanpassen en één of meer persoonlijke geluidsprofielen maken, die heen en weer kunnen worden geschakeld, afhankelijk van de gespeelde muziek. De app wordt ook gebruikt om de hoofdtelefoon te koppelen aan een bluetooth-apparaat en voor firmware-updates.

Skullcandy Wireless Crusher ANC: Tile tracker voor het lokaliseren bij verlies

Probeer in geval van verlies of diefstal de Crusher ANC te vinden via de geïntegreerde Tile-tracker op een mobiele telefoon. Tile trackers vertrouwen op een netwerk van gebruikers in de buurt die de tracker via Bluetooth kunnen volgen, zodat ze hun locatie aan de eigenaar kunnen doorgeven. Overigens, als de ontvangst niet sterk genoeg is of als de Crusher ANC zich in grotendeels geïsoleerde kamers bevindt, kan deze niet meer via Tile worden gevonden.

Skullcandy Wireless Crusher ANC: prijs en leveringsinformatie

De Crusher ANC is vanaf 18 september verkrijgbaar voor 300 euro in de kleuren Deep Red en Fearless Black op de website van Skullcandy. Naast de hoofdtelefoon zijn een afneembare AUX-kabel en een inklapbare reistas inbegrepen.

EDITORS' CHOICE