Hificorner: van winkel en webshop naar online platform voor elektronica liefhebbers

Afgelopen veertig jaar heeft het in Groningen gevestigde Hificorner zich sterk gemaakt als winkelier en webwinkel met de focus op audio, hifi en televisies. De fysieke winkel en de webwinkel zullen echter binnenkort sluiten en er worden stevige opruimingskortingen gegeven. Hificorner.nl transformeert naar het platform voor advies en de beste deals. 

Hificorner.nl: van winkel naar adviesplatform

“We hebben duizenden klanten gevraagd wat ze van ons vinden en daaruit blijkt steeds hetzelfde: wij geven een goed en betrouwbaar advies en daarnaast een goede prijs. Hier zijn we natuurlijk erg trots op en zouden we voor altijd willen blijven doen,” aldus het in Groningen gevestigde Hificorner.

Het bedrijf vervolgt: “na ruim veertig jaar retailer te zijn geweest vinden wij het echter tijd voor de volgende stap. Hificorner is altijd sterk geweest in het adviseren voor je aankoop en het geven van de beste audio, hifi en televisie aanbiedingen. Maar we hebben besloten het na 40 jaar écht even anders te doen. Hificorner.nl transformeert naar het platform voor advies en de beste deals. Daarom start Hificorner.nl in juli een intensieve samenwerking met 50five, de grootste slimme hardware webwinkel van Europa. 50five.nl geeft advies over, verkoopt en installeert slimme producten om van woningen echte smart homes te maken. Denk daarbij aan slimme speakers, slimme wifi-oplossingen en slimme verlichting. De webwinkel is actief in Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland. Hificorner gaat verder als online community met onafhankelijke adviseurs en geeft exclusief toegang tot aanbiedingen bij zijn partners. Daardoor krijgt de klant extra voordeel op een groter assortiment en toegang tot de online community van Hificorner.nl.”

Hificorner.nl: opruimingskorting

Komende weken verkoopt Hificorner de volledige voorraad uit en gaan het bedrijf zijn website beschikbaar maken voor meer partners. Nu kan een belangstellende gratis lid worden van de community en VIP lid worden van de exclusieve shopping club.

De fysieke winkel aan de Nieuwe Boteringestraat 23 in Groningen is geopend tot en met zaterdag 3 augustus 2019. De kortingen in de uitverkoop lopen op tot ruim 70%. Alles moet weg. Ondertussen kan een belangstellende ook profiteren van exclusieve aanbiedingen bij partner 50five. Wie lid wordt van de Hificorner Community op Hificorner.nl (en dat is gratis), profiteert van extra voordeel bij 50five.


EDITORS' CHOICE