Acoustic Energy 500-serie audioshow bij Bender hifi

Acoustic Energy heeft als merk inmiddels een vaste plek verworven in het assortiment van Bender hifiOp zaterdag 13 juli aanstaande organiseert de speciaalzaak daarom een show waarin enkel dit merk centraal zal staan, en wel in het bijzonder de nieuwste 500 serie. In de aangenaam koele luisterruimten vind je komende zaterdag de monitor AE500 en de vloerstaander AE509.

Acoustic Energy primeur

Bender hifi heeft de primeur om deze luidsprekers als eerste in Nederland in huis te hebben en kan zodoende als eerste het publiek kennis laten maken met deze sublieme luidsprekers. Reden genoeg voor een show!

Verrassing

Kom kijken, maar vooral luisteren en laat u verrassen door het mooie geluid uit de speakers. “Ik heb deze speakers voor het eerst gezien en gehoord in februari tijdens de Bristol Hi-Fi show en was direct onder de indruk”, aldus Bender hifi-muziekspecialist Harald Strik.

Doorlopende demo's

Er zijn doorlopend demo’s in de primaire luisterruimte. De demo’s worden verzorgd door Marijn Nederhof van de firma Viertron en Harald Strik van Bender hifi. Uiteraard wordt er gezorgd voor koffie en thee.

Bender hifi is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Vanaf het station Arnhem Velperpoort is het 250 meter lopen naar Bender hifi. In de Steenstraat is parkeergelegenheid en vanaf parkeergarage Velperpoort en parkeergarage Musis is het 250 meter lopen.

“We maken er een leuke, gezellige en interessante show van! Kom en laat u verrassen!”

MERK

EDITORS' CHOICE