NIEUWSMicromega

Micromega M-One en Zalige Zomeruitverkoop bij AudioZaal

Op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 juli ben je van harte welkom bij AudioZaal in Utrecht voor uitgebreide demonstraties rond de Micromega M-One. 

"Het event is eigenlijk een sequel van de hifi-show die AudioZaal heeft georganiseerd in 2016", vertelt Remco Zaal. "Destijds reeds de primeur en een hoogtepunt met het prototype, nu eindelijk in de winkel op 5, 6 en 7 juli te beluisteren, te bewonderen én te bestellen in een kleur naar smaak. De oplettende lezer heeft het al geraden; het gaat om de Micromega M-One."

De M-One is te beluisteren een heel scala aan luidsprekers, gedurende de demo's naar wens aan te passen. Denk aan KEF Reference, Sonus faber Olympica, Monitor Audio Platinum en de Dynaudio Contour 20. Kijk voor meer informatie en openingstijden op audiozaal.com

Daarnaast begint op donderdag 4 juli de jaarlijkse Zalige Zomeruitverkoop, met alvast een tipje van de sluier: stevige aanbiedingen op de Focal Choral 706 en 716. Zaterdag 6 juli is het tussen 16.00 en 17.00 uur bovendien borreltijd met koud bier en witte Franse wijn (ook gekoeld), waarbij genoten kan worden van Franse muziektonen.

MERK

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  Primeur: Bowers & Wilkins 700 Signature
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  NAD M33: grensverleggend
  Review
  lees meer »
 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »