NIEUWS

Music Emotion juni 2019

Gastauteur | 31 mei 2019

Vanaf deze week ligt er een nieuwe editie van Music Emotion in de winkels, één dezer dagen ook bij de abonnees op de mat. 

Externe bijdrage-dit artikel valt buiten de redactionele inhoud van HIFI.nl

In het gloednieuwe juni-nummer lees je uitgebreide testen van de NAD M10 (Jamie Biesemans), MOON 700i V2 geïntegreerde versterker (Werner Ero), Hana Micro Line pick-up element (René van Es), Focal Kanta N°1 (Jamie Biesemans) Eera Legato transport en Majestuoso dac (Ruud Jonker), JVC EXOFIELD (Ruud Jonker), AURALiC Aries G1 wireless streaming transporter (René van Es) én de Ayon Spirit III (Harro Tillema). Meer dan genoeg reviews om weer vooruit te kunnen dus. 

Daarnaast vind je een reportage over de Introductie van de Bowers & Wilkins Formation-lijn geschreven door Harro Tillema, bracht Werner Ero een bezoek aan iEar’ Amsterdam - de tweede vestiging van de speciaalzaak uit Tilburg - en staat deel 1 van het High End München-verslag van Jamie in het jongste nummer.

Advertorials zijn er van Mark Levinson en de Denon S-Serie, en uiteraard zijn er weer muziektips van Ruud Jonker en Theo Wubbolts. Bekijk de volledige inhoudsopgave hieronder.


EDITORS' CHOICE