NIEUWSM2Tech

M2Tech Marley MkII: nieuwe versie van beproefde hoofdtelefoonversterker

Het Italiaanse audiobedrijf M2Tech heeft de MkII-versie van de Marley uitgebracht. De Marley MkII is een krachtige hoofdtelefoonversterker met letterlijk alles wat je nodig hebt voor eersteklas luisteren met een hoofdtelefoon, aldus M2Tech. De gebruiker kan zowel zijn bronnen als hoofdtelefoons gebalanceerd of ongebalanceerd aansluiten.

M2Tech Marley MkII: hoogwaardige hoofdtelefoonversterker

De discrete componenten, het ontwerp met lage ruis en FET-invoer leveren kristalhelder vermogen voor elk type hoofdtelefoon met een volledig stille achtergrond, zelfs met de meest gevoelige hoofdtelefoon, aldus het Italiaanse M2Tech over de nieuwe Marley MkII. Tot 10 Volt rms maximale uitgangsspanning (20 Volt rms bij de gebalanceerde uitgang) laat elk hoofdtelefoonmodel zijn best doen.

De Marley MkII is zeer veelzijdig: behalve dat hij zowel enkelvoudige als gebalanceerde bronnen accepteert, is hij voorzien van een driebands toonregeling om de gebruiker in staat te stellen de frequentierespons op de koptelefoon aan te passen. De toonregeling kan ook worden uitgeschakeld. De Marley MkII heeft ook een cross-feed functie. Als sprake is van een voor de luisteraar overmatige kanaalscheiding, kan de luisteraar het cross-feed circuit inschakelen waardoor het zogenaamde “ping-pong-effect” wordt verminderd. Perfecte afstemming met elk type hoofdtelefoon wordt ook bereikt door de uitgangsimpedantie tussen Lo-Z, 10 Ohm en 47 Ohm te selecteren.

Een tape-uitvoer en een voorversterkeruitgang (verdubbeling van de single-ended output op cinch-connectoren op het achterpaneel) maken het mogelijk om de Marley MkII als voorversterker te gebruiken.

De Marley MkII kan worden bediend via de bediening op het voorpaneel, via de IR-afstandsbediening en via een app (beschikbaar voor zowel iOS als Android) via Bluetooth Low Energy.

De ruisvloer ligt op -115 dB voor cinch en -118 dB voor XLR. De totale harmonische vervorming is 0,0008 procent bij 9 Volt uitgangspanning aan 8 Ohm.

M2Tech Marley MkII: prijs en leveringsinformatie

De Marley MkII van M2Tech is naar verwachting in de loop van juni 2019 beschikbaar. We weten nog niet hoeveel de Marley MkII zal kosten maar op internet gonst een prijs van circa 2.100 euro.


EDITORS' CHOICE